Serhat Ulueren: Beşiktaş'ın Şampiyonluğu Hayırlı Olsun - Son Dakika
Spor

Serhat Ulueren: Beşiktaş'ın Şampiyonluğu Hayırlı Olsun

Futbol yazarı Serhat Ulueren, Beşiktaş'ın Galatasaray maçı sonrasında "Artık Beşiktaş şampiyon oldu çünkü Fenerbahçe bugün Başakşehir'i yenemez." yazdı.

09.05.2016 09:42  Güncelleme: 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir eşiği geçti. Vatan gazetesi yazarı Serhat Ulueren, köşe yazısında "Artık Beşiktaş şampiyon oldu. Herkese hayırlı olsun." yazdı.

Ulueren'in yazısının bir kısmı şu şekilde:

"TUTTURAMADIM, ÖZÜR DİLERİM"

"Muslera olmasa G. Saray fark yerdi. Sabri de iyi oynadı. Hakan Balta, Linnes, Denayer de kötü oynamadı ama gazı kaçmış, birbirlerinin arkasından kulis yapan, dedikodunun bol olduğu bir ortamda ne beklenebilir ki? Sezonun en iyi futbolunu dün de oynasa işte G.Saray bu. 2 haftadır Beşiktaş farklı kazanır, en az 3'lük yapar G.Saray'ı diyordum tutturamadım, özür dilerim.

"FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR'İ YENEMEZ"

İnanın Beşiktaş'ın bu kadar korkak oynayacağını, Sosa'nın bu kadar kolay pozisyonları kaçıracağını, Quaresman, Olcay gibi isimlerin bu kadar kötüoynayacaklarını hesap etmemiştim. Artık Beşiktaş şampiyon oldu, çünkü F.Bahçe bugün Başakşehir'i yenemez. Herkese hayırlı olsun, tebrikler Beşiktaş."

Serhat Ulueren: Beşiktaş\'ın Şampiyonluğu Hayırlı Olsun

Son Dakika Spor Serhat Ulueren: Beşiktaş'ın Şampiyonluğu Hayırlı Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • raso: yalaka serhat dğru söylüyor çünkü fb basiratsiz futbolculardan oluşuyor ve maç alamaz bakmayın volkanın lpg verdiğine 4 2 Yanıtla
  • fenerli: ulan satılmış medya yalakası beklede gör..... 4 1 Yanıtla
  • Ahmet: Masa başında sen erman ahmet çakar istediğiniz takımı şampiyon yapıyorsunuz fener hariç fener düşmanları ama kızgınlığı m size değil bizim aziz başkana fenerin hakkını yediriyor hep bjk nin puan kaybedeceğini sandı herkez fener mi sanki bu serhat erman ahmet açıklamalarıyla federasyon ve hakemleri etkileyip sene ye de galatasaray i sampion yapacaklar aziz yine uavcunu yalayacak 2 1 Yanıtla

Advertisement