Serhat Ulueren: Melo Faydalı Ancak Ahlaksız Futbolcu - Son Dakika
Spor

Serhat Ulueren: Melo Faydalı Ancak Ahlaksız Futbolcu

Serhat Ulueren: Melo Faydalı Ancak Ahlaksız Futbolcu

Spor yazarı Serhat Ulueren, Galatasaraylı Felipe Melo için "İyi oyuncu ama ahlaksız. Hakeme yaptığı hareketlerin karşılığı kırmızı kart." dedi.

09.05.2015 17:33  Güncelleme: 17:35

Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'u zor da olsa 1-0'lık skorla geçen Galatasaray, şampiyonluk yarışındaki iddiasını korumaya devam etti. Selçuk İnan'ın golünde hayati önem taşıyan asisti yapan Felipe Melo hakkında çok çarpıcı bir yorum geldi. Vatan Gazetesi yazarlarından Serhat Ulueren, Felipe Melo için "İyi oyuncu ama ahlaksız" yorumunu yaptı.

İŞTE ULUEREN'İN YAZISINDAN O BÖLÜMLER:

"Hakem Barış Şimşek dağıldı dün gece. Sürekli yumruk yiyip groki vaziyetteki bir boksör gibiydi. Selim Ay'ı attı, sonra "pardon" dedi.

"MELO NEREDEYSE HAKEMİ DÖVECEKTİ"

Melo sarı kart gördü, neredeyse Barış Şimşek'i de dövecekti, herhalde o sırada onlarca kendi lisanında küfür de etmiştir ama kart yok. Evet 82'de Melo önce topa sonra da Mahlangu'nun bileğine vuruyor, Şimşek haklı olarak faul ve sarı kart veriyor. Ama ya sonrası? İşte Türk hakemliği adına utanç duyulacak görüntüler vardı.

"FAYDALI ANCAK BİR O KADAR DA AHLAKSIZ"

Dünyanın neresinde olursa olsun o tepkinin karşılığı kırmızı kart olmalı ama Şimşek'den "tık" yok. Melo elbette faydalı oyuncu ama bir o kadar da ahlaksız. İstersen dünya yıldızı ol ama bir insana, hele bu bir hakemse böyle davranamazsın. Davranırsan atılmam lazım ama bizde hakemler 3 büyüklerden ve seyirci baskısından korktukları için atamıyorlar, gösteremiyorlar."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Serhat Ulueren: Melo Faydalı Ancak Ahlaksız Futbolcu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • *ŞAZIYE: Evet ahlaksız ama bu konuda bir lugano,bir volkan hele birde her maçta oyuncuların hakemin ailesine küfür eden emre belozoglunun eline su bile dokemez 11 5 Yanıtla
  • Endi: Serhat hem faydasız hemde ahlaksız yorumcu... 9 4 Yanıtla
  • addo keles: Melo aslan parcasi aslannn. Sen git once o kelini hallet 9 4 Yanıtla
  • fethiyeli: serhat ulueren sen cokmu ahlaklısın 7 6 Yanıtla
  • fanatik: boş boş konuşursuz ancak başaka şey gelmez elinizden mac oyana yönettin 10 2 Yanıtla
  • iğneyi kendine çuvaldızı başkasına: serhat ulueren sunduğunuz programın seviyesinden sizlerinde ne kadar ahlaklı olduğu belli oluyrdu. . . 10 0 Yanıtla
  • €f€: Pis Fenerli!!emre'nin ondan be farkı var...!o ondan daha beter! 6 1 Yanıtla
  • onur: seni hiç sevmem evet melo ahlaksız futbolcudur 3 4 Yanıtla
  • anadın sen onu serhat...: la sen git işini yap. . senin programların çok ahlaklı sanki. . kanal bulamıyosunuz artık. . bizi senin söylemlerin değil aslan gibi melo ilgilendirir. . defol. . anadın sen onu. . 6 1 Yanıtla
  • gs li: sen çokmu ahlaklısın reyting yapmak için yapmadığınız şov yok be utanın 5 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement