Serie A'da Haftaya Zeman Damgası - Son Dakika
Spor

Serie A'da Haftaya Zeman Damgası

Serie A\'da Haftaya Zeman Damgası

İtalya Birinci Futbol Ligi’nin (Serie A) zirvesindeki takımlar Juventus ve Roma, 5. haftayı da 3 puanla kapattı.

30.09.2014 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lige fırtına gibi başlayan son şampiyon Juventus ve sezona önemli transferlerle iddialı giren Roma, galibiyet serilerine yeni bir halka ekledi. Juventus, deplasmanda Atalanta’yı 3-0’lık net bir skorla mağlup ederken, Roma da evinde Hellas Verona’yı 2 golle devirerek yoluna devam etti. 5’te 5 yapan iki ekipten Juventus, avarejla liderliğini korudu.

Ligde şu ana kadar sadece Juventus’a boyun eğen 3. sıradaki Udinese, kaptan Antonio Di Natale'nin fileleri 2 kez havalandırdığı karşılaşmada, ağırladığı Parma'yı 4-2 yendi.

Cenova kenti derbisine Genoa’yı deplasmanda 1-0 mağlup eden Sampdoria 3 puanın sahibi oldu. Mavi-beyazlı takım, bu galibiyetle puanını 11'e çıkararak 4. basamaktaki yerini korudu.

Sezona büyük umutlarla başlasa da istikrarsız bir oyun sergileyen Inter ise evinde beklenmedik bir yenilgi aldı. Cagliari’ye 4-1 gibi farklı skorla yenilen mavi-siyahlılar, seyircisi önünde bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı. Milano kentinin diğer takımı Milan ise Cesana ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Haftanın dün akşam son oynanan maçında ise Lazio, Palermo'yu deplasmanda 4-0 gibi farklı skorla yenerek, bu sezon deplasmandaki ilk galibiyetine imza attı.

İTALYA LİGİ'NDE PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Serie A'da Haftaya Zeman Damgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement