Serkan Yağcı'dan Gümüş Madalya - Son Dakika
Güncel

Serkan Yağcı'dan Gümüş Madalya

Serkan Yağcı\'dan Gümüş Madalya

Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvasında ülkemizin yetiştirmiş olduğu ender sporculardan birisi olan milli gururumuz Serkan Yağcı 75kg da 2. olarak gümüş madalya kazandı.

09.04.2014 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz hafta sonu 27.si düzenlenen Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvasında ülkemizin yetiştirmiş olduğu ender sporculardan birisi olan milli gururumuz Serkan Yağcı 75kg da 2. olarak gümüş madalya kazandı.

Müsabakada güçlü rakipleriyle karşılaşan Yağcı, Avrupa şampiyonası öncesi son hazırlık maçını yapmış oldu. Seyircilerin merakla beklediği final maçında dünya şampiyonu ezeli rakibi azeri Rafael Aghayev ile karşılaşan sporcumuz, çekişmeli geçen müsabaka sonrası 2-1 lik skorla tatamiden ayrıldı. Maç sonrası trübünlere poz veren iki güçlü rakip seyircilere son derece keyifli bir karşılaşma izletti.
Turnuvanın genel değerlendirmesini yapan Serkan; "Şampiyona benim açımdan son derece verimli geçti. Burada amacım birinci olmaktan çok, rakiplerimin eksiklerini görmek ve kendimdeki hataların farkına varmaktı. Artık neredeyse hazırlıklarımı tamamlamak üzereyim. Hedefim 1 ay sonra Finlandiya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ülkeme altın madalyayı kazandırmak. Tüm halkımızın dularını ve desteğini bekliyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Serkan Yağcı'dan Gümüş Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement