Sevimli Tehlikeli'nin Bursa Galasına Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Sevimli Tehlikeli'nin Bursa Galasına Yoğun İlgi

Sevimli Tehlikeli\'nin Bursa Galasına Yoğun İlgi

Yönetmen ve senaristliğini Özcan Deniz'in üstlendiği 'Sevimli Tehlikeli' filminin Bursa galası, büyük ilgi gördü.

18.02.2015 11:05

Yönetmen ve senaristliğini Özcan Deniz'in üstlendiği 'Sevimli Tehlikeli' filminin Bursa galası, büyük ilgi gördü. Hayranları Özcan Deniz ve oyuncuları salonda çığlıklarla karşıladı.

Kent Meydanı Avşar Sinemaları'nda dün gece yapılan 'Sevimli Tehlikeli' filminin galasına Özcan Deniz ve filmin başrol oyuncuları Şükrü Özyıldız, Ayça Ayşin Turan, Taner Turan ve Burçin Birben katıldı. Özcan Deniz ve filmin oyuncuları ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarının izdihama neden olduğu galada, film ekibi, salona girişinde çığlıklarla karşılandı. Filmde çok çığlık attığını söyleyen Ayçe Ayşin Turan, "Bakalım benim çığlıklarım mı daha baskın, yoksa sizinki mi?" diyerek hayranlarına eşlik etti.

Gösterimin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özcan Deniz, herkesin gelip keyif alacağı, eğleneceği, ağlayacağı bir film yaptıklarını belirterek, "Zaten geri dönüşleri de bize bunu anlatıyor. Bursa'ya gelme nedenimiz de buradaki büyük ilgi" diye konuştu.

Filmin başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız da, 6 haftalık bir çekim süreci yaşadıklarını belirterek, "Bazen sabahladık, bazen çok yorulduk ve eğlendik. Bu uzun süre boyunca karakteri belli bir çizgide tutmak takdir edersiniz ki biraz zor. Orada Özcan'ın tecrübesinden ve bilgisinden çok yararlandım. Açıkçası 'Zarok' karekteri bu kadar sevildiyse, bunun benden çok Özcan'dır" dedi. - İnan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sevimli Tehlikeli'nin Bursa Galasına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement