Seydişehir Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Tamamladı - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Tamamladı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde büyük besi bölgesini barındıran Ortakaraören Mahallesinin yolları Belediye tarafından asfaltlandıktan sonra kullanıma açıldı.

25.07.2014 08:55  Güncelleme: 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir'deki besicilikte en önemli bölgelerden biri olan Ortakaraören Mahallesi Büyük Şehir Yasası ile Seydişehir'in büyük mahallelerinden biri oldu. Seydişehir Belediyesi, yasayla birlikte kolları sıvayarak tüm mahallelerde çalışmalarını hız kesmeden devam ettirirken, Ortakaraören Mahallesi'nde yıllardır bozuk olan 3 km uzunluğundaki işlek yol, tesviye yapılarak sathi asfalt ile kaplandı.

Şehir merkezindeki bozuk yolların asfalt yama çalışmalarının bitmek üzere olduğunu, ana arterlerin bu sene içerisinde asfaltlama ve kaldırım yenileme çalışmalarına başlanacağını belirten, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,"Büyükşehir Yasası ile Seydişehir'imizin mahalle sayısı 55 oldu. Uzak yakın tüm mahallelerimizde hizmet için geldik. Ortakaraören Mahallemizin de sağlıklı bir yola ihtiyacı vardı. Söz verdik ve nihayetinde bayramdan önce kısa sürede burayı tamamladık. Mahallemize hayırlı olsun. "dedi. Ortakaraören Mahallesi'ndeki yol tesviye ve asfaltlama çalışmasının maliyetinin 120 bin TL olduğu öğrenildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement