Seydişehir Kar Temizleme Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Kar Temizleme Çalışmaları

Seydişehir Kar Temizleme Çalışmaları

İlçede iki gündür aralıksız yağan kar yağışı ile harekete geçen Seydişehir Belediyesi merkez ve uzak mahallelerin tüm yollarını kısa sürede ulaşıma açtı.

27.11.2014 09:48  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir Alacabel Mevkii'nde kar kalınlığı 77 cm'yi bulurken, ilçe merkezinde ise 40 cm'i bulan kar kalınlığı okulları tatil ettirdi. Kar yağışının başlamasıyla harekete geçen Seydişehir Belediyesi tüm araç araçlarını ve personelini ulaşımın açılması için seferber ederek gece gündüz aralıksız çalışmalar sonucunda Seydişehir merkez ve uzak mahalleler dahil tüm yolların açılmasını sağlayarak ilçe vatandaşını rahatlattı. Yolların trafiğe açılma çalışmalarının yanı sıra temizlik ekipleri de aynı zamanda kaldırım temizliklerini yaparak yaya ulaşımını kolaylaştırdı.

Kar çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ekiplerin kar yağışının başlamasıyla aralıksız çalıştığını belirterek, uzak mahalleler dahil her bölgeye ulaşıldığını ve ulaşımın rahatça sağlanabileceğini ifade etti. Başkan Tutal, TEOG sınavına katılacak talebelerin sınav yerlerine artık rahatça gidebileceklerinin müjdesini vererek başarılar diledi.

Çalışmalar Tamamlanmak Üzere

Yoğun kar yağışının ardından Seydişehir'de yolların tamamının ulaşıma açılmasının ardında uzak mahallelerde mahsur kalan hayvanlarında kurtarılması için harekete geçildiği belirtildi.

Pazar Gününe Kadar Havalar Soğuk Geçecek

Meteorolojiden alınan bilgiye göre kar yağışının önümüzdeki günlerde beklenmediği belirtilirken soğuk hava etkisi pazar gününe kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Kar Temizleme Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement