SGK Müdüründen Belediyeye Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

SGK Müdüründen Belediyeye Teşekkür Ziyareti

SGK Müdüründen Belediyeye Teşekkür Ziyareti

Süleymaniye'de faaliyet yürüten Sivil Gelişim Kurumu Genel Müdürü Ata Muhammed ve beraberindeki gazeteci heyeti, Anlı'yı ziyaret etti.

18.03.2015 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süleymaniye'de insan hakları, kadın, demokrasi, mülteciler ve dezavantajlı kesimler üzerine çalışma yürüten Sivil Gelişim Kurumu Genel Müdürü Ata Muhammed ve beraberindeki gazeteciler, Büyükşehir Belediyesi'ne gelerek, Eş Başkan Fırat Anlı'yı makamında ziyaret ettiler.

Ata Muhammed, ziyaret nedeniyle yaptığı açıklamada, Şengal'den gelen Ezidiler'e belediyenin sahip çıktığını belirterek, teşekkür etti. "Şengal'den gelen Ezidilere sahip çıktınız. Kendilerini burada evlerinde gibi gördükleri için sizler şahsında tüm belediyeye teşekkür ediyoruz." diyen Muhammed, Türkiye hükümetinin göçmenleri resmi olarak tanımadığını, yardım etmediğini, uluslararası kuruluşların yardım etmesine de imkan vermediğini vurguladı. Muhammed, "Belediye çok büyük sorumluluk almıştır. Sahip çıktığınız için sizin şahsında yardım eden tüm halka, sivil toplum kuruluşlarına ve belediyelere teşekkür ediyorum." diye konuştu. Anlı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel SGK Müdüründen Belediyeye Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement