Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda, Ücretsiz mi Yayınlanacak - Son Dakika
Spor

Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda, Ücretsiz mi Yayınlanacak

Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda, Ücretsiz mi Yayınlanacak

Digiturk, 5 Ağustos'ta oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşı Shakhtar-Fenerbahçe maçını sporseverlerin 30 TL ödeyerek izleyebileceğini açıkladı.

03.08.2015 09:38  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe- Shakhtar Donetsk maçı ücretsiz yayınlanacak haberi taraftarı sevindirmişti ancak bir son dakika açıklaması geldi. Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçını TV'den izlemek isteyen taraftarlar 30 TL ödemek zorunda. Digiturk, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşı Shakhtar-Fenerbahçe maçı için açıklama yaptı.

İşte Digiturk'ten yapılan açıklama:

"Değerli üyelerimiz, Sporun en büyük destekçisi ve spora her platformda katkı sağlayan Digiturk, siz değerli üyelerimizin de bildiği üzere Spor Toto Süper Lig, İngiltere Premier Ligi, İspanya La Liga ve Brezilya Ligi'nin ülkemizdeki tek yayıncı kuruluşu konumunda bulunmaktadır. Futbola büyük yatırımlar yapan Digiturk ulusal ve uluslararası en prestijli organizasyonları en yeni teknolojilerle sporseverlerin beğenisine sunmaktadır.

30 TL ÖDEYEN MAÇI İZLER

Bu kapsamda 5 Ağustos gecesi oynanacak Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme rövanş maçı heyecanı Digiturk 203/399 nolu kanalların yanı sıra www.digiturkplay.com.tr adresi üzerinden 30 TL'ye sporseverlerle buluşacaktır. Bu heyecan dolu maç ayrıca yurtdışında da www.digiturkplay.com üzerinden satın alınarak izlenebilecektir.

DİĞER YAYINLARDAN FARKLI

Söz konusu maçın yayın hakları diğer yayın içeriklerimizden farklı olarak ayrıca satın alındığı ve statü gereği halihazırdaki spor paketlerimiz dışında yer aldığı için, yeni bir spor içeriği olarak ücretlendirmeye tabii tutulmaktadır. Bu husus geçtiğimiz senelerde oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarının yayınlarında da benzer şekilde uygulanmıştır.Ücret konusunda belirlenen rakam ise; Lig TV üyesi olmayan sporseverlerin "izle öde" sistemi ile 3 büyük takımın Anadolu takımlarıyla yaptığı herhangi bir maçı izlemek için ödediği ücrete tekabul etmektedir.

Digiturk spor içeriklerini sürekli geliştirmeye; yalnızca futbolda değil, basketbol ve tenis gibi ülkemizde giderek daha fazla ilgi gören spor dallarında da en heyecanlı maçları ekranlarına taşıyarak siz değerli üyeleriyle buluşturmaya önümüzdeki dönemde de devam edecektir.

Saygılarımızla."

TARAFTAR İSYAN ETTİ

Yayıncı kuruluştan yapılan açıklama sonrasında Fenerbahçeli taraftarlar, sosyal medya üzerinden bu duruma tepki gösterdi. Digitürk sahipleri, "Bir maç için neden ekstra para verelim. Bunun adı resmen hırzıslık" şeklinde yorumda bulundular.

Son Dakika Spor Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda, Ücretsiz mi Yayınlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (94)

  • Enis Melenge: Şaktara helal olsun 30 tl 6 25 Yanıtla
  • yvz: Digitürk zaten ligtv den dolayı dünyanın parasını alıyorsun 2 aydırda maç yok yinede ödüyoz parayı, sonrada kaçak yayın izlemek suçtur diyorsun, korsanda bi hırsızlıktır diye reklam yapıyosun bide, korsan izlemezsem adam değilim sizden âlâ hırsızmı var üyeliği de iptal edecem artık ful korsan hep sizmi soyacaksınız digitürklerde iptal 20 0 Yanıtla
  • Serhat Türkoğlu : kimse 30 tl vermesin kahvede izleyin 5 tl 17 1 Yanıtla
  • İsmail: Bütün herkes Digiturk üyeliğini iptal etsin bakın bir daha bu tür kazıklamalar yapabiliyorlar mı 18 0 Yanıtla
  • Cücük İskender: Bu platformlara gereken cevabı verin. Digitürk,dsmart,tivibu hiçbirini almayın.Sadece bir yıl sıkın dişinizi .Görün o zaman neler oluyor 16 1 Yanıtla
  • caner tan: dijiturku iptal edecem aç göz kansızlar?? 15 0 Yanıtla
  • karamazov: vermeyin ya.siz bunlara boyun büktükçe daha beter azıtacaklar.yeter deyin.iptal edin üyelikleri 14 0 Yanıtla
  • Siverekli : Ben üyeliğimi iptal ettim rahat ettim haftada 4-5 defa sesi çok çekici bir bayanla beni arıyorlar abone ol diye ama yemezler:))) 13 0 Yanıtla
  • Mehmet: Ben Digitürk üyeliğimi iptal ettim 12 0 Yanıtla
  • hese: üyelik iptaaallllll 12 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement