Sibel Can Eski Eşi Sulhi Aksut'le Barıştığı İddialarını Yalanladı - Son Dakika
Güncel

Sibel Can Eski Eşi Sulhi Aksut'le Barıştığı İddialarını Yalanladı

Sibel Can, eski eşi Sulhi Aksut ile barışmadığını, oğulları Emir için zaman zaman görüştüklerini açıkladı.

04.01.2015 12:40  Güncelleme: 22:18

Eski eşi Sulhi Aksut ile barıştığı iddiasına Sibel Can'dan yanıt geldi. Ünlü şarkıcı, oğulları Emir için zaman zaman görüştüklerini ama barışma gibi bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı:

"SULHİ İSTEDİĞİ ZAMAN BİZDE KALIR"

"Sulhi, Emir'in babası, her zaman görüşüyoruz. Yemeğe gideriz, istediği zaman evimize gelip kalır, bir sorun yok aramızda. Karşılıklı sevgi ve saygıyla aile kalabilmeyi başarabilmek çok önemli benim için. Hem sanat dünyasında hem de normal hayatta bunun birçok örneği var. Olması gereken de bu."



Söylemezsem Olmaz programı sunucularından Oya Aydoğan, bu konuyla ilgili bomba iddialarda bulunmuştu.

"ESKİ EŞİYLE BİRLİKTE YAŞIYOR"

Aydoğan, ünlü şarkıcı Sibel Can'ın eski eşi Sulhi Aksüt'le birlikte yaşadığını söyledi. "Sibel ile Sulhi çok ortaya çıkmıyorlar ama halen daha birlikte yaşıyorlar" diyen Aydoğan, "Sibel belki de çocukları babasız büyümesin diye böyle yapıyor" yorumunda bulundu.

"ÇOCUKLARI EVİ TERK ETMİŞ"

Aydoğan ardından şöyle devam etti, "İki sene önce kıyametler koptu. Geçmişte ben de yakınen şahit oldum; Engincan ile Melisa evi terk etmişlerdi; hatta Engincan hiç mi hiç istemiyordu Sulhi Bey'i…"


Sibel Can Eski Eşi Sulhi Aksut\'le Barıştığı İddialarını Yalanladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sibel Can Eski Eşi Sulhi Aksut'le Barıştığı İddialarını Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Gökhan: Bosverin naparlarsa yapsınlar Türkiye'de bukadar sorun varken kimse bunların aptallıgıyla uğraşamaz! Bari bunlar tuvalete gitdigindede haber yapın. Okadar ac yoksul insan var ekmegi bulamıyorlar siZinde yaptığınız habere bak cok yazık 23 1 Yanıtla
  • Ali rıza üstün: Off ne yaparlarsa yapsınlar onlarla işimiz yok bizim günah keçileri onlar bu gayatı her yönüyle yaşıyorlar bakalım ebedi hayatta ne yapacaklar. Rabbimin verdiği güzellikleri kötü şeylerde kullandıkar zavallılar imansızlar. 15 6 Yanıtla

Advertisement