Sibel Can, Günlüğü 22 Bin Liraya Tekne Kiraladı - Son Dakika
Magazin

Sibel Can, Günlüğü 22 Bin Liraya Tekne Kiraladı

Sibel Can, Günlüğü 22 Bin Liraya Tekne Kiraladı

Ünlü şarkıcı yaz tatili için kesenin ağzını açtı. Bodrum'un en lüks teknesi Gora'yı günlüğü 22 bin liraya kiralayıp denizlere açıldı.

06.07.2014 09:46  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

“Galata” adlı albümüyle müzik dünyasında ses getiren Sibel Can, geçtiğimiz ay da Magnum Altın Kelebek Ödül Töreni’nde fantezi dalında ‘en iyi kadın solist’ ödülünü aldı. Bu başarıların ardından kendini tatille ödüllendirmek isteyen Can, kesenin ağzını açtı. 5 günlüğüne kiraladı.

BODRUMUN EN LÜKS TEKNESİNİ KİRALADI

Bodrum’un en lüks teknesi Gora’yı 5 günlüğüne kiraladı. Günlük kirası 22 bin lira olan, bu nedenle daha çok Arap turistlerin tercih ettiği tekneyle denize açılan Can, rotasını ise Yunan adalarına çevirdi.

## 130682## ## 64679##


Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Sibel Can, Günlüğü 22 Bin Liraya Tekne Kiraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • erol ağır: yiyin yiyin dünya sizin için dönüyor.çöplerden ekmek toplayan çocuklar sizi hiçmi hiç ilğilendirmiyor.maliye bizim vergileri araştır aman ha sakın bunları araştırmayın çünkü onların parası varrrrrrrrr.... 23 0 Yanıtla
  • vatan bayrak: Oooooohhhhh kebap dünya Size dönüyo iyimi böyle 22 0 Yanıtla
  • İşçi: Bizde asgari ücrete zam gelsin diye bekleyelim. 20 0 Yanıtla
  • yaman05: hayat bunlara güzel gel keyfim gel... 17 0 Yanıtla
  • MOBESE: BİR ÜLKE BU KADAR MI SAHİPSİZ OLUR? KÜLTÜRÜ BU KADAR MI YOZLAŞIR..? GENÇLER POPÇULAR VE TOPÇULARLA BU KADARMI ÖZENDİRİLİR? NEDİR BU SANATÇI DENİLEN ŞARKICI TÜRKÜCÜ TAYFASININ TÜKETİM ÇILGINLIĞI İÇİNDEKİ LÜKS YAŞAMI? BU YAŞAMI HAK ERTMEK İÇİN NE YAPMIŞ? ÜRETTİĞİ NEDİR? HER GÜN EVİMİZE GİRMEYE NE HAKLARI VAR? VE BU YOZ KÜLTÜRÜN SAHİBİ TAYFAYNIN HER BİRİNİN 2-3 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR TWİTTERDE..BUNLARLA YETSE GENE İYİ, BİDE ONEVANDİREKŞİN MI NEDİR BİNBİR KEPAZELİK..ONDAN SONRA DA BURADA BİR ARKADAŞ HALKA CAHİL DEMEYİN BUYURMUŞ.. 12 0 Yanıtla
  • cotanak: Kadın herşeyini paraya cevirdi, yok boyle bir dunya 4 0 Yanıtla

Advertisement