Dany, Galatasaray'dan Ayrılıyor - Son Dakika
Spor

Dany, Galatasaray'dan Ayrılıyor

Dany, Galatasaray\'dan Ayrılıyor

Galatasaray'da Teknik Direktör Prandelli'nin kadroda düşünmediği Kamerunlu Dany, sarı-kırmızılı takımdan ayrılma kararı aldı.

22.08.2014 07:31  Güncelleme: 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelecek sezon kadroda düşünmediği yabancı oyuncuları takımdan göndermeye çalışan Galatasaray yönetimi ilk ayrılığı gerçekleştirmek üzere.

DANY, AYRILIK KARARI ALDI

Gaziantepspor’dan iki sezon önce 3 milyon 300 bin Dolar’a transfer edilen Kamerunlu Danny adım adım sarı kırmızılılardan ayrılıyor. Belçika’dan Fransa’dan ve Türkiye’den teklifler alan defans oyuncusu Galatasaray yönetiminin baskılarına daha fazla dayanamadı ve ayrılık kararı aldı.

3 TAKIM DANY'İ İSTİYOR

Şu anda üç takımla transfer görüşmesi yaptığı öğrenilen Kamerunlu oyuncunun bu takımların kendisine önerdiği sözleşme teklfi üzerinde görüşmelerini sürdürdüğü ve yakın zaman içerisinde kararını verip takımdan ayrılacağı aktarıldı.

BONVERVİS BEDELİ 1 MİLYON EURO

Galatasaray’ın Dany’yi kiralamaktan daha çok bonservisiyle göndermek istediği öğrenilirken 3 milyon 300 bin Dolar’a aldığı Kamerunlu futbolcu için 1 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Ayrıca Takımdan gönderilmesi düşünülen bir diğer isim Eboue'nin de sarı kırmızılı idarecilerle bir kez daha bir araya gelmesi beklenirken Fildişili oyuncunun gelen teklifleri bir an önce değerlendirilmesi ricasında bulunulacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Dany, Galatasaray'dan Ayrılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • fanatik gs: 3, 300, 000 usd ye al 1, 000, 000 euro ya sat. yemin ediyorum. bu yüksek zekalı!!!!yöneticiler nedeniyle ülkenin cari açığı daha da artıyor 11 1 Yanıtla
  • şapşik: bu adamı transfer eden veya ettiren teknik direktör ve scoter ekipleri hala futboldan ekmek yiyorsa batsın bu adalet 5 1 Yanıtla
  • mehmet Gençoğlu: kim aldırdı ise ona satsınlar 3 0 Yanıtla

Advertisement