Siirtspor Çelebi Gaz Olarak Lige Dönüyor - Son Dakika
Spor

Siirtspor Çelebi Gaz Olarak Lige Dönüyor

Siirtspor Çelebi Gaz Olarak Lige Dönüyor

Siirtspor yeni bir yapılanma ve yeni ismiyle yeniden liglere dönüyor.

28.11.2014 22:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirtspor yeni bir yapılanma ile yeniden liglere dönüyor. Siirt'in yetiştirdiği tüm tecrübeli teknik ekip ve futbolcularını bünyesine katan Çelebi Gaz Siirtspor'da ilk hedef Bölgesel Lige çıkmak.

Profesyonel liglere veda eden Siirtspor yeniden tarih sahnesine çıkıyor. İşadamı Faraç Çelebi'nin başkanlığını yaptığı Çelebi Gaz Siirtspor takımı son yıllarda Siirt futboluna damgasını vuran teknik heyetin yanı sıra birçok futbolcuyu da kadrosuna katarak kuruldu.

ÇELEBİ, BÖLGESEL LİĞE ÇIKMAK İSTİYORUZ'

Başkan Çelebi, "Yeni bir takım ve yeni bir sinerji ile yeni bir hava yakalamak için bu göreve talip olduk. Öncelikle BAL'a çıkmak istiyoruz. Bunun içinde kalıcı projelerimiz olacak. Bu projelerimizi ve hedefimizi gerçekleştirmek adına Siirtli sporseverlerin bizlerden desteklerini esirgememelerini istiyoruz. Sevgili büyüklerimiz milletvekillerimiz, valimizin de manevi desteğini bekliyoruz. Kulübün kuruluşundan bu yana devam eden özverili desteklerinden dolayı da kardeş olarak adlandırdığım Alican Yeşil ve Levent Cander'e teşekkür ediyorum" dedi.

Yeşil, Öze Döndük

Kulüp menajeri Alican Yeşil ise büyük başarılar hedeflediklerini söyledi. Yeşil, "BAL'a çıkmak mücadele edeceğiz. Bunun için Siirt'in futboluna damga vuran tamamı Siirt'in evladı olan isimlerle anlaştık. Takımın başına Erhan Aydın ve yardımcı olarak da Mustafa Timurlenk'i, kaleci hocası olarak Osman Demir'i getirdik. Şuana kadar 17 futbolcu transfer ettik. Amacımız 2015'in Mayıs ayında yapılacak olan Bal Ligine çıkma finalinde Kurtalanspor'a rakip olmak ve finalden galip çıkmaktır" dedi.

Çelebi Gaz Siirtspor, Serkan Tren, Yunus Ekinci, Mehmet Babaoğlu, Yusuf Arca, Burak Koyuncu, Recep Eğil, Burak Aldemir, Okan Muhammed Danış, Şenol Uzunboylu, Caner Günç, Yunus Dayınç, Seydan Kan, Orhan Tuğrul, Necat Kavun, Ramazan Batur, Soner Yıldız ve Deniz Ay'ı transfer etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Siirtspor Çelebi Gaz Olarak Lige Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement