Simeone: Oyuncularımla Gurur Duyuyorum - Son Dakika
Spor

Simeone: Oyuncularımla Gurur Duyuyorum

Simeone: Oyuncularımla Gurur Duyuyorum

Yüksek tansiyonda oynanan maçın ardından Arjantinli teknik adam, takımı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

29.01.2015 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kral Kupası rövanş karşılaşmasında Barcelona'ya 3-2 mağlup olan Atletico Madrid'in hocası Diego Simeone, oyuncularının maçta gösterdiği duruşla gurur duyduğunu dile getirdi.

Arjantinli teknik adam Katalanlar'a karşı oyuncularının disiplinsiz davrandığını maç sonunda yaptığı açıklamayla kabul etmedi.

İki maçta da Barcelona'ya boyun eğmekten kurtulamayan Madrid ekibinin teknik patronu maç sonunda, "Şu an hissettiğim tek şey oyuncularımla gurur duymam." dedi.

Maç hakkında konuşan Simeone, "İlk yarı için sıradışı diyebillirim. Etkileyici ve karışık bir maç oldu. Zemin çok kötüydü ama Barcelona çok iyi oynadı. Aralık ayından bu yana gerçekten çok formdalar." ifadelerini kullandı.

İyi bir turnuva geçirdiklerini dile getiren Arjantinli hoca, "Önce L'Hospitalet'i sonra da Real Madrid'i kupa dışına ittik. Bence iyi futbol oynuyoruz. Özellikle bu maçın ilk yarısında çok iyiydik." dedi.

Atletico'nun Barcelona'ya 3-2 mağlup olmasından çok Arda Turan'ın yan hakeme kramponunu fırlatması maça damga vuran olay oldu.İki kırmızı kart, beş gol, on sarı kart ve Arda Turan'ın şoke eden olayına sahne olan maçtan kareleri görmek için tıklayın!

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883930});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Simeone: Oyuncularımla Gurur Duyuyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement