Simeone: Real Madrid'in Harcadığı 95 Milyon Avroyla... - Son Dakika
Spor

Simeone: Real Madrid'in Harcadığı 95 Milyon Avroyla...

Simeone: Real Madrid\'in Harcadığı 95 Milyon Avroyla...

Atletico Madrid'in Arjantinli çalıştırıcısı, Real Madrid ile aralarındaki bütçe farkını yorumlarken çarpıcı sözler sarf etti.

18.08.2014 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, bir kez daha ezeli rakipleri Real Madrid ile aralarındaki büyük bütçe farkına değindi.

İki kulüp de transfere bu yaz 100 milyon avronun üzerinde bir harcama yapsa da, Atletico Madrid aralarında Antoine Griezmann ve Mario Mandzukic'in de bulunduğu birçok oyuncu almış, Real Madrid ise aynı bütçe karşılığında James Rodriguez, Toni Kroos ve Keylor Navas'ı kadrosuna katmıştı.

Simeone, Salı günü Real Madrid ile oynayacakları Süper Kupa maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamalarda, "Biz 95 milyon avroya 7 veya 8 oyuncu alırken, onlar sadece iki oyuncuya bu parayı harcadı. Arada fark var. Biz sürekli üretmeye çalışıyoruz. Takımımız sadece 11 kişiden oluşmuyor." ifadelerini kullandı.

Simeone, Chelsea'ye satılan Diego Costa'nın eksikliğini hissetmeyeceklerine inandığını da belirtirken, "Takım yapısında bir değişiklik olmayacak. Aynı oyun anlayışında devam edeceğiz." diye konuştu.

Geçen yıl Süper Kupa'ya yaklaştıklarına değinen Simeone, bu kez kupayı kaldırmak için ellerinden geleni yapacaklarını da sözlerine ekledi.

İki takım arasında oynanacak ilk maç Salı günü Santiago Bernabeu'da, ikinci maç ise Cuma günü Vicente Calderon'da olacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Simeone: Real Madrid'in Harcadığı 95 Milyon Avroyla... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement