İbrahim Çelikkol'un Korkutan Hayranlığı - Son Dakika
Magazin

İbrahim Çelikkol'un Korkutan Hayranlığı

Sinem Kobal'la yaşadığı aşk ile gündeme gelen İbrahim Çelikkol bir dergiye verdiği röportajda 200'e yakın Kangal Köpeği olduğunu söyleyerek hayranlarını şaşırttı.

29.10.2014 12:15  Güncelleme: 17:27

Son dönemde Sinem Koba ile yaşadığı aşk ve yüksek bütçeli yeniz dizisi Reaksiyon ile çok konuşulan oyuncu İbrahim Çelikkol bir dergiye verdiği röportajla hayranalrını şaşırttı.

"200'E YAKIN KÖPEĞİM VAR"

'Reaksiyon'un 'Oğuz'u, Sinem Kobal'ın sevgilisi İbrahim Çelikkol, bir dergiye verdiği röportajda hayvan sevgisini anlattı. Çelikkol, "İstanbul Ömerli'de 11, Sivas Merakum'da 180 köpeğim var. Hepsi Kangal. Abimle birlikte bakıyoruz. Kangallar özgür ruhlu ve çok duygusallar. Aramızdaki bağ çok güçlü." dedi.


İbrahim Çelikkol\'un Korkutan Hayranlığı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin İbrahim Çelikkol'un Korkutan Hayranlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hasan: Bende cok seviyorum kangal kopeklerini gercekten cok farklilar cok koruyucular sahiplerine kesinlikle zarar vermesine izin vermezler ibrahim beyin bu hayranilgini anliyor ve paylasiyorum. 19 1 Yanıtla
  • İLKNUR KORKMAZ: HELAL OLSUN !!! HAYVANLAR KENDİLERİNE VERİLEN DEĞERİ İNSANLARDAN DAHA ÇOK HAKEDİYOR ÇÜNKÜ İNSANLAR NE YAPARSAN YAP TEPENDE DE GEZDİRSEN NANKÖR AMA HAYVANLAR BİR BAŞINI OKŞAMAYA BİLE O KADAR ÇOK DEĞER VERİYORLAR Kİ HİÇ UNUTMUYORLAR BİR PARÇA VERİLEN DEĞERİ. HAYVANLARI KALPTEN SEVİN DEĞER VERİN NE KAYBEDERSİNİZ Kİ !!! 0 0 Yanıtla

Advertisement