Sinoplular'dan Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sinoplular'dan Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a Ziyaret

Sinoplular\'dan Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar\'a Ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Sinop İli ve İlçeleri Derneği Başkanı Süleyman Aşçı ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

14.02.2015 11:30

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Sinop İli ve İlçeleri Derneği Başkanı Süleyman Aşçı ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Sinop İli ve İlçeleri Derneği Başkanı Aşçı ve beraberindeki heyet, Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'ı ziyaret etti. Ziyarette hemşehrilik bilincinin kaybolmaması gerektiğine vurgu yapan Yaşar, Yenimahalle Belediyesi'nin hizmete sunacağı mahalle evlerinde dostluk, komşuluk ve dayanışma ilişkilerinin devam edeceğini kaydetti. Derneğin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, hemşehri derneklerinin önemine dikkat çekerek, "Hemşehri dernekleri insanları bir araya getiriyor. Aynı memleketli olan insanların arasındaki dostluğu, arkadaşlığı pekiştiriyor. Acı günde, mutlu günde hemşehrilerinin yanında oluyor" dedi.

MAHALLE KÜLTÜRÜ MAHALLE EVLERİNDE YAŞAYACAK

Yenimahalle Belediyesi'nin hizmetlerinden de bahseden Yaşar, yeni dönemde hayata geçecek yatırımları projeleri üzerinden konuklarıyla paylaştı. Bu projeler arasında mahalle evlerini çok önemsediğini ifade eden Yaşar, bu evlerden tüm Yenimahalle halkının yanı sıra hemşehri derneklerinin de yararlanabileceğini söyledi. Bu evlerde acı tatlı günlerin paylaşılacağını belirten Yaşar, "Mahalle kültürünün kaybolmaması, dostluk, komşuluk ve dayanışma ilişkilerinin devam edebilmesi amacıyla mahalle evlerini hizmete açacağız. Vatandaşlar nişan, düğün, kına, toplantı gibi etkinliklerini bu evlerde geçirebilecek, ayrıca taziyeleri kabul edecek. Bütün bunların yanı sıra mahalle evlerinde belediye hizmetlerinden de yararlanabilecekler" ifadelerini kullandı.

"FETHİ YAŞAR'IN BİZDE YERİ ÇOK AYRIDIR"

2015'in ilk ziyaretini Başkan Yaşar'a gerçekleştirdiklerini söyleyen Aşçı ise, "Fethi Yaşar'ın bizde yeri çok ayrıdır. Desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemedi. Kutlamalarımız için bizlere yer tahsis etti. Elinden gelen her desteği verdi. Bizler bugün Federasyon olma yolunda çalışmalar yapıyoruz ve biliyoruz ki bu yolda da Yaşar, bizden desteklerini esirgemeyecektir" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sinoplular'dan Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement