Sırp Taraftar Cinayetiyle İlgili Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Sırp Taraftar Cinayetiyle İlgili Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

G.Saray - Kızılyıldız maçı öncesinde öldürülen Ivkovic'le ilgili görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Sırp taraftar grubu salona doğru yürürken polis önlerini kesiyor.

21.12.2014 15:23  Güncelleme: 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında oynanan basketbol maçı öncesinde çıkan ve Sırp taraftar Marko İvkoviç'in ölümü ile sonuçlanan olaylara ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

7 KİŞİDEN BİRİ TUTUKLANMIŞTI

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında oynanan basketbol maçı öncesinde çıkan olaylar sırasında Sırp taraftar Marko İvkoviç'in bıçaklanarak öldürülmüş, olayla ilgili gözaltına alınan 7 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

CİNAYET ANI TAM OLARAK GÖRÜNMÜYOR

Olayı soruşturan polis, 24 saat boyunca güvenlik kameralarını izleyerek zanlıya ulaştı. Görüntülerde cinayet anı net olarak görülmese de, maç öncesi çıkan ve Sırp taraftarın ölümü ile sonuçlanan olayların tamamı saniye saniye kaydedildi.

POLİS, TARAFTAR GRUBUNUN ÖNÜNÜ KESİYOR

Güvenlik kameralarına farklı açılardan yansıyan görüntülerde bir grup Sırp taraftar, 10. Yıl Caddesi üzerinden Apdi İpekçi Spor Kompleksi'ne doğru yürüyor. Polis tarafından önü kesilen taraftarlar, bu sırada Galatasaray taraftarları ile de tartışıyor. Sırp taraftarlara polis müdahale ediyor.

Olayların ardından polis kamerasına yansıyan bir başka görüntüde ise stat çevresindeki yeşillik alanda olayda kullanıldığı tahmin edilen bıçak bulunuyor.

Sırp Taraftar Cinayetiyle İlgili Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sırp Taraftar Cinayetiyle İlgili Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • yazık: lan nasıl bir devlet olduk sırp lar bile bizim ülkemizde polis kovalıyor sağı solu yakıyor çanakkale şehitleri kalksa önce bizi öldürür şü durumda haklı olarak allah sonumuzu hayır etsin 6 0 Yanıtla
  • kayi boyu: Su testisi su yolunda kirilir 5 1 Yanıtla
  • mert TÜRK: elin cani katilleri sırplar kosovada, bosnada düinya kadar müslümanı öldürdüler. . şimdide ülkemize gelecekler meşaleleri halkın üstüne atıp saldıracaklar, polise saldıracaklar. . vay beeee. . . keşke yiniede ölüm olmasaydı, oda ana kuzusu neticede ama sırp, mı. ? beter olsunlar. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement