Sivas Bakan Yılmaz, Engellilere Akülü Araç Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Sivas Bakan Yılmaz, Engellilere Akülü Araç Dağıttı

Sivas Bakan Yılmaz, Engellilere Akülü Araç Dağıttı

Bakan Yılmaz, engellilere akülü araç dağıttı MİLLİ Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından hazırlanan 'Evimde Sağlıklı ve Mutluyum' projesinin tanıtım toplantısına katıldı.

25.05.2015 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Yılmaz, engellilere akülü araç dağıttı

MİLLİ Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından hazırlanan 'Evimde Sağlıklı ve Mutluyum' projesinin tanıtım toplantısına katıldı. Bakan Yılmaz engellilere akülü araç dağıttı.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın yanı sıra Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın ve eşleri ile bazı il protokol üyeleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Sivas Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, kentte gerçekleştirilen sosyal hizmet ve yardım faaliyetlerini anlatarak 'Evimde Sağlıklı ve Mutluyum' projesi hakkında bilgi verdi. Kalaylı, devletin ve hükümetin özellikle son yıllarda sosyal hizmette önemli reformlar gerçekleştirdiğini ifade ederek, "Bu proje ile yaşlı, hasta ve engellilere kendi evlerinde sosyal bakım hizmetleri verilerek daha temiz, hijyenik ve insan onuruna yakışır ortamlarda yaşamaları amaçlanmıştır." dedi. Milli Savunma Bakanı Yılmaz ise projede emeği geçenlere teşekkür ederek, "Devletin yardım etmek için çok imkanı var ve birilerinin böyle projeleri sahiplenmesi gerekiyor" dedi.

Sivas Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Halk Sağlığı İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleşecek olan 500 bin TL bütçeli projeden 50 kişinin faydalanacağı öğrenildi. Bu arada toplantı sonrasında Fransa Sivaslılar Birliği tarafından SYDV'ye hibe 25 akülü engelli aracı Bakan Yılmaz ve diğer protokol üyeleri tarafından engellilere teslim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Bakan Yılmaz, Engellilere Akülü Araç Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement