Sivas Hastane Güvenlik Personeli Moral Gecesinde Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Sivas Hastane Güvenlik Personeli Moral Gecesinde Eğlendi

Sivas Hastane Güvenlik Personeli Moral Gecesinde Eğlendi

Hastane güvenlik personeli moral gecesinde eğlendi Halife YALÇINKAYA/SİVAS, (DHA) - SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görev yapan güvenlik görevlilerinin moral motivasyonunu yükseltmek için eğlence gecesi düzenlendi.

18.04.2015 12:58

Hastane güvenlik personeli moral gecesinde eğlendi

Halife YALÇINKAYA/SİVAS, (DHA) - SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görev yapan güvenlik görevlilerinin moral motivasyonunu yükseltmek için eğlence gecesi düzenlendi. Güvenlik görevlileri ve aileleri gecede müzik eşliğinde halay çekip oynadı.

Hastanede görev yapan özel güvenlik personeline yönelik olarak hastane yemekhanesinde düzenlenen geceye hastane başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, başhekim yardımcısı Prof. Dr. Kenan Kaygusuz hastane yönetimi ve güvenlik görevlelerin aileleri katıldı. Gecede güvenlik görevlisi personel müzikler eşliğinde gönüllerince halaylar çekti. Güvenlik görevlilerinin halayına başhekim Prof. Dr. Gökhan Gökçe de katıldı. Birlikte pasta kesilmesinin ardından eğlence kaldığı yerden devam etti. Hastane başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, "Son zamanlarda sağlık çalışanları sıkça şiddette maruz kalıyor. Bunların başında da hastanelerde çalışan güvenlik görevlileri geliyor. Zor bir iş yapıyorsunuz. Böyle bir gece de sizlerle birlikte olmak mutluluk verici. En kötü günümüz böyle olsun" diyerek moral verdi. Hastane özel güvenlik amiri Sukutü Taşdemir ise, "Zor şartlar altında çalışıyoruz. Bazen bir hasta yakınının bıçaklı saldırısına uğruyoruz. Bazen de üzerimize otomobil sürülüyor. Biz yine de işimizi seviyoruz. Bu gecede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Hastane Güvenlik Personeli Moral Gecesinde Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement