Komşusunun Tesisatı Patlayınca Evini Su Bastı - Son Dakika
Güncel

Komşusunun Tesisatı Patlayınca Evini Su Bastı

Komşusunun Tesisatı Patlayınca Evini Su Bastı

Sivas'ta komşusunun su borusunun patlaması üzerine işsiz olan 30 yaşındaki Seyfettin Yıldırım'ın evini su bastı.

27.01.2015 15:55  Güncelleme: 15:57

Sivas'ta komşusunun su borusunun patlaması üzerine işsiz olan 30 yaşındaki Seyfettin Yıldırım'ın evini su bastı. İtfaiye yardımıyla su boşaltılırken, eşyalar zarar gördü.

Fatih Mahallesi 90'ıncı sokakta 2 katlı binanın alt katında yaşayan evli bir çocuk babası işsiz Seyfettin Yıldırım'ın kirada oturduğu evi, yan tarafta oturan komşusu Bünyamin Kama'nın evindeki şebeke suyu patlayınca su bastı. Evine dolan suyu bir türlü kesemeyen Yıldırım bunun üzerine Sivas Belediyesi itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler şebeke suyunu keserek akan suyu kanalizasyona bağladı. Daha sonra ise evin içine dolan suyun tahliye işlemi yapıldı. Yıldırım'ın evinde bulunan bir çok eşyanın ıslanarak zarar gördüğü görüldü. Komşularının da yardımı ile evine dolan suyu boşaltan ve ıslanan eşyaları dışarı alan Seyfettin Yıldırım'ın üzüntüsü dikkat çekti.

Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Kimsesiz olay yerine gelerek evi su basan Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Muhtar Kimsesiz, "Su borusu patlayan Bünyamin Kama evinde kimse olmadığı için patlayan boruyu fark etmiyorlar. Patlayan borudaki şebeke suyu kirada oturan komşusunun evine doluyor. Su kesilmeyince itfaiyeden yardım istedik. İtfaiye geldi. Evin içine dolan suyu boşaltılar. Evini su basın kişi gerçekten çok mağdur. İşsiz çok sıkıntı içerisinde olan bir vatandaşımız. Bu kardeşimize yetkililer tarafından gerekli yardımın yapılacağı kanaatindeyim. İnşallah bu ailenin bir an önce mağduriyeti giderilir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Komşusunun Tesisatı Patlayınca Evini Su Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement