Sivas'ta Kitap Fuarı Açıldı - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Kitap Fuarı Açıldı

Sivas\'ta Kitap Fuarı Açıldı

Sivas Kongresi'nin 94. yıldönümü etkinleri kapsamında, tarihi kent meydanında kitap fuarı açıldı.

30.08.2013 15:37  Güncelleme: 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Valiliği ve Sivas Belediyesi başta olmak üzere çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının desteğiyle 4 Eylül Sivas Kongresi yıldönümü etkinlikleri kapsamında hazırlanan Sivas Kitap Fuarı, tarihi kent meydanında açıldı.

30 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında açık kalacak olan fuara 217 yayınla 90 yayınevi katılırken, kente davet edilen 30 yazarın imza günleri düzenleyecek ve uzmanlık alanlarıyla ilgili çeşitli söyleşiler gerçekleştirecek. Fuarda Banu Avar, Nurullah Genç, Sinan Yağmur, Mustafa Armağan, Kahraman Tazeoğlu, Prof. Dr Ümit Özdağ, Prof. Dr. Edibe Sözen gibi yazarlar okurlarıyla buluşacak.

Fuar alanındaki stantları gezerek kitapları inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Sivas Vali Yardımcısı Salih Ayhan, "Kitap fuarı bugün açıldı. İnşaallah, yarın akşam da resmi açılışını gerçekleştireceğiz. Vatandaşlardan ciddi bir ilgi ve alaka var. Sivas'ın kültür meydanında, kitap fuarı düzenlemek bizim için hakikaten önemliydi. Kurumlarımız birçok hizmet yapıyorlar ama halkımızın ruhlarına hitap eden kültürel etkinliklerde gerçekleştirmek artık lüks değil zorunlu ihtiyaç olmaya başladı." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Kitap Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement