Sivas'ta Tuğgeneral Sağır Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Tuğgeneral Sağır Tutuklandı

Sivas\'ta Tuğgeneral Sağır Tutuklandı

Sivas'ta, darbe girişiminin önlemesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra dün akşam adliyeye sevk edilen 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

19.07.2016 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta, darbe girişiminin önlemesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra dün akşam adliyeye sevk edilen 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Darbe girişimi sonrası Sivas'ta gözaltına alınan 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, üsteğmenler İsmail Siyahgül, Fatih Taşkın, Mustafa Bozkurt, Hasan Hüseyin Şahin, Cengiz Topal, İsa Yılmaz ve teğmen Ali Seval dün akşam saatlerinde Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Burada ifadeleri alınan Tuğgeneral Sağır ile Üsteğmen İsmail Siyahgül, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer şüpheliler üsteğmenler Fatih Taşkın, Mustafa Bozkurt, Hasan Hüseyin Şahin, Cengiz Topal, İsa Yılmaz ve teğmen Ali Seval ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

- Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Tuğgeneral Sağır Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement