Sivas'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Sivas'tan Kısa Kısa

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Macit, Suşehri Belediyesini ziyaret etti.

19.08.2015 13:13

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Macit, Suşehri Belediyesini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'i makamında ziyaret eden Macit, memleket hasretini gidermek amacıyla bölgeye geldiğini söyledi.

Yüksel'in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Macit, "Yaklaşık bir buçuk yıllık görev süresi içerisinde Fazlı Yüksel kardeşimiz Suşehri'nde güzel hizmetler yapmaya başladı. İlçeyi cazibe merkezi haline getirmek için ekibiyle gece gündüz çalışıyor" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüksel, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kendilerine büyük destek verdiğini ifade ederek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Tobaş'a ve Genel Sekreter Yardımcısı Macit'e teşekkürlerini sundu.

Gölova Devlet Hastanesi'nden tadilat çalışmalarına başlandı

Gölova Devlet Hastanesi'nin tadilat çalışmalarına başlandı.

İlçe Kaymakamı Erkan İsa Erat, ihalesi İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan hastanenen mantolama, boya, garaj yapımı çalışmalarını inceledi.

Gerekli tadilat çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, ilçe hastanesinin güzel bir görünüme kavuşacağını belirten Erat, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Erat, yoğun kış şartlarının yaşandığı ilçede mantolama işleminin önemli olduğunu vurgulayarak, "İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından ihalesi yapılarak, gerekli çalışmalar hemen başlamıştır. Ayrıca, ambulansların da garaj ihtiyacı sebebiyle garaj yapımı da devam ediyor. En kısa zamanda çalışmaların tamamlanarak hastanemiz vatandaşlarımıza daha güzel bir ortamda hizmet etmeye devam edecektir" dedi.

- Şarkışla Kaymakamı Pektaş ilk kez vakıf toplantısına başkanlık etti

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) toplantısına ilk kez katılarak başkanlık yaptı.

Kaymakamamlık binasında yapılan toplantıda Pektaş, SYDV yetkilileri ve mütevelli heyetiyle tanışarak çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantıda, yaklaşık 5 bin 300 kayıtlı dosyası bulunan SYDV'ye ihtiyaç sahiplerinin vermiş olduğu dilekçeler değerlendirilerek, gerekli yardımların imkanlar doğrultusunda yapılması kararı alındı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • pera palas: çok guzel tebrikler yalınız birde şu hastaneye ulşım yollarını araştırsanız ne guzel olacak hastaneye acil ulaşım yolu yok birkere mesela akıncılardan koyulhhisardan gelen anbulans ların otagar istikametınden gelen yolun ne kadar uzun ve gereksız bır kavşak sorununu goren yok dımı hastanenin acil kapısının altında kı yola bır baglantı yapmyı düşünen yok taaa jandarmanın ordan dönüp gelmesı gerekıyo yetkılılerin bakım nezaman aklına gelecek 0 0 Yanıtla

Advertisement