Sivasspor Başkanı Antrenmanı İzledi - Son Dakika
Güncel

Sivasspor Başkanı Antrenmanı İzledi

Sivasspor Başkanı Antrenmanı İzledi

Pazartesi akşamı sahasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u ağırlayacak olan Sivasspor'un bugünkü antrenmanını Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Asbaşkan Faruk Taşseten de izledi.

05.12.2014 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazartesi akşamı sahasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u ağırlayacak olan Sivasspor'un bugünkü antrenmanını Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Asbaşkan Faruk Taşseten de izledi.

Teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleştirilen antrenman top kapma çalışmasıyla başladı. Ardından pas çalışan kırmızı beyazlılar, yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Yaklaşık 1.5 saat antrenmana, rahatsızlığı nedeniyle dinlendirilen Burhan Eşer ve tedavisi nedeniyle İstanbul'da bulunan İbrahim Toraman katılmadı.

Hafif sakatlığı bulunan Berk Neziroğulları ve Abdurrahman Dereli ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Batuhan Karadeniz ve Hakan Arslan, antrenman sırasında sakatlanarak çalışmayı yarıda bıraktı.

Antrenmandan sonra maçla ilgili açıklamalarda bulunan teknik direktör Roberto Carlos, yalnızca kazanmak istediklerini ifade eti, "Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Nihayetinde evimizde oynayacağız. Sadece güzel oynamak yetmiyor, sonuç da almamız lazım. Bunun için sahaya çıkacağız" dedi. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor Başkanı Antrenmanı İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement