Sivasspor Bursaspor'a Patladı: 4-1 - Son Dakika
Spor

Sivasspor Bursaspor'a Patladı: 4-1

Sivasspor Bursaspor\'a Patladı: 4-1

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Sivasspor - Bursaspor'u 4-1 mağlup etti.

21.03.2015 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maça ev sahibi Sivasspor fırtına gibi başladı. Henüz 3. dakikada Batuhan Karadeniz takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarım saat maçın tamamen hakimi olan Kırmızı Beyazlılar, 33'te Burhan Eşer ile 2-0'lık üstünlüğü yakaladı. 2 dakika sonrasında 35'te Aatif Chahechouhe, önce kaleci Harun'u daha sonra da Aziz Behiç'i çalımladı ve boş kaleye topu ağlara gönderdi; 3-0.

Dalga dalga gelen Yiğidolar 38'te Batuhan Karadeniz'le bir gol daha buldu ve 5 dakika içinde attığı 3 golle skoru 4-0'a getirip, maçı ilk yarıda adeta sonlandırdı. İlk 45 dakika 4-0 Sivas üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan ekip Bursaspor oldu. Erken bir gol bulup ümitlenmek isteyen Yeşil Beyazlılar bu amacına 54'te Ozan Tufan'la ulaşırken, iyi oyununu sürdüremedi. Sivasspor bu golün hemen ardından Mehdi Taouil ile yüzde yüzlük bir şanstan yararlanamadı. Boş kaleden topu son anda çıkaran oyuncu Serdar Aziz'di.

Daha sonra rahatlayan Sergen Yalçın'ın takımı oyunu kontrolü altında tuttu ve sahadan 4-1 galip ayrıldı. Bu arada 90 dakikada Şamil Cinaz, 90+4 ise Şener Özbayraklı ikinci sarı karttan kırmızı kart gördüler ve Bursaspor maçı 9 kişi tamamladı.

Bu skorun ardından düşme hattının 7 puan üstüne çıkan Sivas, rahatlarken puanını 27'ye çıkardı. Şenol Güneş'in takımı ise 41 puanda kaldı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sivasspor Bursaspor'a Patladı: 4-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kelebek : Sergen Yalçın farkı diyelim... 0 0 Yanıtla

Advertisement