Sivasspor-Eskişehirspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Sivasspor-Eskişehirspor Soyunma Odaları

Sivasspor-Eskişehirspor Soyunma Odaları

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, "Kendi hatalarımızdan dolayı maçı kazanamadık" dedi.

07.11.2014 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, "Kendi hatalarımızdan dolayı maçı kazanamadık" dedi. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, rakibe oranla daha çok pozisyon bulduklarını belirterek, "Son dakikada bulduğumuz golle 1 puanla yetinmek zorunda kaldık" açıklamasını yaptı.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, 1-1 biten karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Carlos, bir maçı daha kendi hatalarından dolayı kötü sonuçlandırdıklarını belirterek, "Bir kere daha kendi hatalarımızdan dolayı kötü sonuçlanan bir maç oldu. Defansif anlamda Batuhan'ın gösterdiği eksiklik, Ümit ve Ziya'nın hatalı pozisyonları ile yediğimiz bir gol ve kendi hatalarımızdan berabere bitirdiğimiz bir maç oldu" dedi.

Maçın 6 dakika uzatılmasına tepki gösteren Carlos, "İlk yarıda 1 dakika uzatılan maç ikinci yarıda 6 dakika uzatılan bir maç oldu. Sanki sahaya bir ambulans girmiş ve oyuncuyu götürmüş de o kadar süre beklenmiş gibi bir süre uzatıldı. Anlam veremedik" ifadelerini kullandı.

İlk yarı için bir puan hedefi koymadıklarını belirten Carlos, İyi futbol oynamaya devam edeceklerini kaydetti. Son dakikalarda hatalı pozisyonlardan dolayı golü yediklerini ifade eden Carlos şu açıklamayı yaptı: "Belki takımı da biraz akıllıca oynamak eksik. Biraz daha tempoyu düşürüp, daha akılıca iş yapmak gerekiyor ama biz o 6 dakika içinde tempoyu daha da artıyoruz. Biraz daha akıllı oynamamız gerekiyordu" dedi.

Roberto Carlos, İbrahim Toraman sakatlanınca yedekler arasında defansif orta saha özelliği bulunan oyuncu olmadığı için Batuhan'ı oyuna aldığını ifade etti.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam maç öncesi iki takımın da puan cetvelinde iyi yerde olmadığını belirterek, "Sivasspor kendi sahasında bizi yenip üstümüze çıkmak istiyordu. Biz içinde bulunduğumuz sıkıntılı ortamdan, çok fazla burada olmayı hak ediyoruz. Çok bariz, son yıllarda yaşanmamış hakem hataları ile puanlarımız gitti. Kazanamadık. Bu açıdan bakıldığında gergin bir maç oldu. İyi başladık, ilk yarı net pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. İkinci yarı başında yediğimiz gol bizi sıkıntıyı soktu. Maçın genelinde rakibe net pozisyon vermedik. Son bölümde baskımız oldu. Son bölümde bulduğumuz golle 1 puanla yetinmek zorunda kaldık. Kazanabilecek pozisyonlarımız da vardı. Bugün bizim için gelecek açısından güzel bir günün başlangıcı oldu. 1 günlük arada iyi çalışıp, oyuncularımızla biraz daha hatalarımızla alakalı çalışıp daha güzle şeyler olacak. Bu takım, Eskişehirspor'a gönül vermiş gerçek Eskişehirsporlular, başkanımız ve yönetimimiz ve futbolcular daha iyi yerlerde olmayı hak ediyoruz. Hak ederek daha iyi yere getireceğiz. Sivasspor da iyi bir şehir ve güzel bir camia. Onlara da başarılar diliyoruz" dedi.

Maç bitiminde kendisi aleyhine tezahürat yapan Eskişehirspor taraftarlarına yönelik tepkisi sorulan Sağlam, "Biz sürekli burada kalacak değiliz. Takımın içinde bulunduğu durumu herkes biliyor. Ekonomik anlamda sıkıntılarımız var. O doğrultuda kadromuzu yapılandırdık. İniş ve çıkışlar olacak ve bu seneyi böyle geçireceğiz. Bir gün ben bu görevi bırakacağım, ama onlar istedi diye bırakmam. Eskişehir'e verecek bir şeyim kalmadığı zaman ayrılırız. Beşiktaş'tan da şampiyon yaptığım Bursaspor'dan da ayrıldım. Ama daha yapacak çok işimiz var. Bu takım çok daha iyi yerlere gelecek. Buna inanıyorum. İnsanlar moral bozmak yerine biraz daha moralimizi yükseltmeye çalışsınlar, şehir de takımına sahip çıksın. Her şey daha güzel olacak" diye konuştu. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor-Eskişehirspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement