Sivasspor, Gaziantepspor Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Sivasspor, Gaziantepspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Sivasspor, Gaziantepspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında sahasında ağırlayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başladı.

25.08.2014 19:38

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahasında ağırlayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular açma-germe hareketleri ve top kapma çalışması yaptı. Antrenmana Cumhuriyet Kupası finalinde Mersin İdmanyurdu maçının ikinci yarısında sakatlanan Chrisantus katılmazken, hafif sakatlığı bulunan İbrahim Toraman ve Ziya Erdal takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sakatlığı devam eden Batuhan Karadeniz ise fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sivasspor'un tecrübeli futbolcusu Adem Koçak, takım olarak henüz istenilen düzeye gelemediklerini söyleyerek "Tam olarak hazır olduğumuzu söylemek yanlış olur. Ama iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve bildiğiniz gibi ilk maçlar hep zor geçer. Biz bu bilinçle hazırlanacağız. Kendi evimizde seyircimizin önünde oynuyoruz inşallah üç puanla güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Mersin İdmanyurdu maçında bacağından ufak bir çekme olduğu için oyundan çıkmak istediğini söyleyen Koçak, kendini lig maçları için riske etmek istemediğini belirtti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivasspor, Gaziantepspor Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement