Sivasspor Nefes Aldı - Son Dakika
Yerel

Sivasspor Nefes Aldı

Sivasspor Nefes Aldı

Ligde 4 maç aradan sonra galibiyet elde eden Sivasspor'da yüzler gülüyor.

25.11.2014 11:14  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de dün deplasmanda Balıkesirspor'u 3-1 mağlup eden Sivasspor'da, ligde 4 hafta aradan sonra alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Ligde son olarak 5. haftada sahasında Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup eden kırmızı-beyazlılar, bu maçın ardından Beşiktaş'a 3-2, Çaykur Rizespor'a 1-0 ve Bursaspor'a 3-0 yenildi, Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı.

Ligin 10'uncu haftasında dün Balıkesirpor'a konuk olan Sivasspor, rakibini 3-1 yenerek 50 gün sonra hanesine 3 puan yazdırdı. Bu galibiyetle sıralamada bir basamak yükselen ve topladığı 9 puanla 16'ncı sırada yer alan kırmızı-beyazlı ekip, gelecek haftalar için taraftarına umut verdi.

Balıkesirspor maçında 4 sarı ve 1 kırmızı kart gören Sivassporlu futbolcular, ligde geride kalan 10 haftada "en hırçın" takım olarak dikkati çekti.

Kırmızı-beyazlı ekipte, Burhan Eşer ve Cicinho'nun ardından kırmızı kart gören üçüncü isim Mehdi Taouil oldu. Taouil, Balıkesirspor maçının 80. dakikasında oyun dışında kalarak takımını yalnız bıraktı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivasspor Nefes Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement