Sivasspor-Roberto Carlos: "Kazanmalıyız" - Son Dakika
Güncel

Sivasspor-Roberto Carlos: "Kazanmalıyız"

Sivasspor-Roberto Carlos: "Kazanmalıyız"

Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos, "Eskişehirspor iyi bir takım ama önümüzdeki takımların üzerine çıkmak için kazanmamız gerekiyor" dedi.

04.11.2014 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos, "Eskişehirspor iyi bir takım ama önümüzdeki takımların üzerine çıkmak için kazanmamız gerekiyor" dedi.

Kırmızı beyazlı takım, cuma akşamı sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması işe başladı. Daha sonra düz koşu yapan futbolcular açma-germe hareketlerinin ardından kondisyon çalıştı. Kırmızı beyazlılar antrenmanı, ikili mücadeleyi artırmaya yönelik çalışma ile tamamladı. Sakatlığı bulunan Hakan Arslan antrenmana katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan İbrahim Toraman ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenmanda açıklamalarda bulunan Roberto Carlos, bu hafta oynayacakları karşılaşmayla için şunları söyledi:

"GALİBİYET DÖNEMİ BAŞLATMAK İSTİYORUZ"

"Geçmişle ilgili çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Artık galibiyet dönemini başlatmak istiyoruz. Bunun için de sürekli oyuncularımızla konuşuyoruz. Kendilerine güvenmeleri ve saha içerisinde bütün olmaları için her zaman konuşuyoruz. Genel anlamda da bir isteğim var ki, bu tip zorlu dönemlerde bütün sorumluluğun bana ait olması ve herkesin bu konuyla ilgili beni muhatap alması. Çünkü ben oyuncu arkadaşlarımızdan daha deneyimliyim. Daha uzun süre futbolda bulundum. ve hayatımda birçok zorlu dönemler geçirdim, mağlubiyet dönemleri de geçirdim. Hayatımda bundan daha zorlu dönemler de geçirdim. Bu geçirdiğimiz dönem o geçirdiğim günlerin yanında hiç bir şey. O yüzden onlar sahaya çıktıklarında sorumluluklarını alıp, rahat olup, oyunları oynasınlar." - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor-Roberto Carlos: 'Kazanmalıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement