Siverek'te Ana Caddelerde Kurulan Kapanlar Kaldırılıyor - Son Dakika
Yerel

Siverek'te Ana Caddelerde Kurulan Kapanlar Kaldırılıyor

Siverek\'te Ana Caddelerde Kurulan Kapanlar Kaldırılıyor

Şanlıurfa'nın en yoğun nüfusuna ve trafik akışına sahip ilçelerinde biri olan Siverek’te Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın talimatıyla trafik akışı yeniden düzenlenecek.

11.04.2014 14:24

Şanlıurfa'nın en yoğun nüfusuna ve trafik akışına sahip ilçelerinde biri olan Siverek'te Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ın talimatıyla trafik akışı yeniden düzenlenecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli, Zabıta Müdürlüğü'nde birim amirleriyle yaptığı toplantıda Siverek trafiğini rahatlatacak kararlar aldıklarını yapılan toplantının ardından alınan kararları gazetecilere değerlendirdi. Baydilli, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Öncelikle Zabıta Müdürlüğümüz bünyesinde zabıta amirliğini faaliyete geçirip, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Büro Amirliği ile birlikte merkezde denetimleri artıracağız. Daha önce tek yön gidiş ve gelişlerin verildiği ana caddelerimizde kurulan kapanları kaldıracağız, bunun için Büyükşehir Belediyesi'ne ilgili yazıları yazdık. Ana caddelerde mobese kameralarla trafik akışını denetleyeceğiz. Zabıta trafik amirliği ekiplerince bir trafik timi oluşturularak, denetimler yapmak suretiyle şehrin trafik akışının sorunsuz olması için vatandaşlara yardımcı olunarak, gerekli önlemler alınacaktır. Önceliğimiz şehrimizde ilkel bir görüntü oluşturan kapanları kaldırmak olacaktır." - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siverek'te Ana Caddelerde Kurulan Kapanlar Kaldırılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ismail MERTOGLU: Başkanımızın ilk çalışmaları siverek açısından faydalı bide şu ulu cami nin arkasındakı caddeyi yeniden emniyetin önüne baglasa çok güzel olacak çünkü trafik çok sıkışıyor orda umarım degerlendirilir.... 0 0 Yanıtla

Advertisement