Siverek'te "Atık Su, Yağmur ve İçme Suyu" Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Siverek'te "Atık Su, Yağmur ve İçme Suyu" Çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek ilçesinde AB projesi kapsamında yapımı devam eden atık su, yağmur ve içme suyu çalışmalarını inceledi.

19.04.2016 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek ilçesinde AB projesi kapsamında yapımı devam eden atık su, yağmur ve içme suyu çalışmalarını inceledi.

Çiftçi, beraberindeki Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile ilçede yürütülen çalışmaları inceledi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Altyapının önemli bir hizmet olduğunu ifade eden Çiftçi, bir belediye için ise riskli bir hizmet olduğunu söyledi.

Belediye olarak tüm ilçelere hizmet götürmeye çalıştıklarını belirten Çiftçi, "Altyapısı tamamlanmamış bir kent üstyapısıyla sağlıklı bir noktaya kavuşamaz sağlıklı bir şehirleşme için altyapı elzemdir zorunludur bunun yenilenmesi gerekir. Biz de şuan Siverek'te atık suyu yeniliyoruz, içme suyunu yeniliyoruz, atık suyu arıtma tesisi bitti. İçme suyu arıtma tesisinin ihalesi yapıldı. Çalışmalarımızla ilgili DEDAŞ'la görüşmeler yapıyoruz, elektrik hatlarını yeraltına alacağız. 2016 yılında bizi eleştireceksiniz fakat inanın 2017'de diyeceksiniz güzel bir hizmet oldu." diye konuştu.

Belediye Başkanı Yılmaz da altyapı çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirterek Siverek'in önemli sorunlarından olan altyapı ve içme suyu problemini çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siverek'te 'Atık Su, Yağmur ve İçme Suyu' Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement