Siverek'te Çevre Düzenlemeleri - Son Dakika
Güncel

Siverek'te Çevre Düzenlemeleri

Siverek\'te Çevre Düzenlemeleri

Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi tarafından vatandaşların talepleri üzerine diş hastanesi ve devlet hastanelerinde çevre düzenlemesi yapıldı.

15.10.2014 12:08

Siverek Belediyesi devlet hastanesi ile diş hastanelerinde çevre düzenlemeleri yaptı.

Şanlıurfa-Siverek karayolunun 10. kilometresinde bulunan Siverek Devlet Hastanesi ile ilçenin Abdalağa mahallesinde bulunan diş hastanesinde çevre düzenlemeleri yapan Belediye ekipleri, daha temiz bir Siverek çalışmaları kapsamında hastanelerin bazı alanlarına çöp bidonları yerleştirdi.

Siverek Belediyesi'nden alınan bilgiye göre; çalışmalar kapsamında oturma bankları ve mevsimlik çiçek dikiminin de yapıldığı ifade edildi. Yetkililer hastane yönetimlerinin talebi üzerine çalışma başlattıklarını ifade ederek, hastanelerin bahçelerinde vatandaşların yerlere oturmaması için oturma bankları yerleştirerek, çeşitli düzenleme ve çöp bidonları yerleştirdiklerini söyledi.

SOSYAL HİZMETLER BİNASI

Siverek'te 6 ay önce ilçenin Ofis mahallesinde hizmete başlayan Sosyal Hizmetler Müdürlüğü hizmet binası çevresinde bazı çevre düzenlemeleri de yapıldı. Fen işleri müdürlüğü ile park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerinin başlattığı ortak çalışmalar kapsamında bina önünde kaldırım, karo döşeme ve oturma bankları yerleştirildi. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, belediye çalışmalarından ötürü Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Siverek'te Çevre Düzenlemeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement