Skenderbeu - Beşiktaş Maçının Ardından - 2 - Son Dakika
Güncel

Skenderbeu - Beşiktaş Maçının Ardından - 2

Ali DANAŞ - EL BASAN / DHA Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arnavutluk'un Skenderbeu ekibini 1-0 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

18.09.2015 01:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ali DANAŞ - EL BASAN/ DHA

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arnavutluk'un Skenderbeu ekibini 1-0 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Tecrübeli çalıştırıcı, Arnavutluk'a kazanmak için geldiklerini ifade ederek, "Kazanmak için oynadık ve kazandık. Kendi sahasında seyircisiyle bütünleşip, rakibi rahatsız eden bir takımdı. Bizim de kazanmaya ihtiyacımız vardı. Oyunun tamamına bakarsak, çok net fırsatlar yakaladık ve rakibe az pozisyon verdik. Maçta 6-2, 7-2 gibi daha farklı sonuçlar olabilirdi" dedi.

Güneş, takımının özellikle ilk yarıda daha iyi bir oyun ortaya koyduğunu belirterek, "İkinci yarıda belli bir bölümden sonra oyun disiplininden kopmalarımız oldu. Ataklarımız sonrası dönen toplarda bloklarımız çok açıldı. Bu istenen bir şey değildi. Hücumda çok net pozisyonları gole çeviremedik. Bu da eksik tarafımızdı. Her şeye rağmen bütün oyuncularım iyi niyetliydi" diye konuştu.

"Futbol hatalar oyunudur" diyen Güneş, Skenderbeu karşısında da hatalar yapıldığını dile getirerek, "Bunları görerek, değiştirerek, geliştirerek yarışacağız. İyi yapan oyuncularla devam edip, üst üste yanlış yapan oyuncular olursa tabii değiştiririz. Maça baktığımızda, zaman zaman becerisini kullanmak isteyen futbolcunun yaptığı hata, bize pahalıya mal olabilirdi. O becerisini iyi kullandığı zaman ise hücumda da etkili olabiliyor. Maçta o tip kırılmalar vardı" şeklinde konuştu.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin, Avrupa kupalarında aldığı yenilgilerle ilgili bir soruya Şenal Güneş, "Türk takımlarının Avrupa'da başarısız olmasına, kötü sonuçlar almasına üzülürüm. Onlara da başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonra başarılı olurlar" şeklinde yanıt verdi.

Teknik adam, Skenderbeu karşısında rotasyona gittiğinin hatırlatılması üzerine ise, "Bütün futbolcular, oynamaya hazır olmalı. Görev geldiğinde de görevini yapmalı. Skenderbeu karşısında oynayan futbolcuların hepsi olumluydu. Sağolsun medyamız kadroyu da kendisi yapıyor. Düşündüğü kadro çıkmayınca da kızıyor" dedi.

Grupta, gelecek maçlarla ilgili görüşlerinin sorulması üzerine de Şenol Güneş, "Kağıt üzerinde rakibimiz olarak gördüğümüz Sporting Lizbon ve Lokomotiv Moskova var. İkinci maçımızı sahamızda Sporting Lizbon ile oynayacağız. Kazanırsak avantaj yakalarız. Şu anda grupta 3 takımın da şansı eşit" yanıtını verdi.

SKENDERBEU CEPHESİ

Skenderbeu Teknik Direktörü Mirel Josa ise,ilk yarıda istedikleri oyunu sergileyemediklerini, ancak ikinci yarıdaki oyundan memnun kaldığını söyledi.

Beşiktaş karşısında pozisyon üretmekte zorlandıklarını belirten teknik adam, "Beşiktaş'ın nasıl bir takım olduğunu biliyoruz. Böyle bir skora fazla da üzülmemek gerekir. Zira, Beşiktaş hem kendi liginde hem de uluslararası arenada çok güçlü bir takım. Neticede alınan sonucun çok kötü olmadığını, böyle bir takım karşısında yenilebileceğimizi de bilmemiz gerekir" ifadelerini kullandı.

Önceliklerinin Arnavutluk Süper Ligi olduğunu dile getiren Josa, "Beşiktaş ve Lokomotiv Moskova içeride yenilip, dışarıda maç kazanabilen takımlar. Gruptaki geleceğimizle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Önümüzde Tirana ile oynayacağımız bir lig maçı var ve onu düşünüyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Skenderbeu - Beşiktaş Maçının Ardından - 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement