Slaven Bilic: Aptalca Gol Yedik - Son Dakika
Spor

Slaven Bilic: Aptalca Gol Yedik

Slaven Bilic: Aptalca Gol Yedik

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra "Aptalca gol yedik, sonra golü bulduk ancak puan kaybettik." dedi.

15.09.2014 22:51  Güncelleme: 22:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Çaykur Rizespor maçının ardından görüşlerini dile getirdi. İyi oynayamadıklarını söyleyen Slaven Bilic, şu ifadeleri kullandı:

"APTALCA BİR GOL YEDİK, SONRA GOLÜ BULDUK AMA PUAN KAYBETTİK"

"Çok zor bir maçtı. Kazanmak istiyorduk, hayal kırıklığına uğradık. Çünkü 3 puanı alamadık. Rakibi de tebrik eetmek gerekiyor. Ağır bir zemin vardı. Böyle bir zeminde oynamak oldukça zor. İleri uçta etkili olamadık. Rakibi açmak için organize olamadık. Duran topları iyi kullanamadık. Tabii ki hayal kırıklığına uğradık. Aptalca bir gol yedik, sonra beraberliği yakaladık ama puan kaybettik"

"OĞUZHAN VE DEMBA BA'NIN EKSİKLİKLERİNİ HİSSETTİK"

Oğuzhan Özyakup ve Demba Ba'nın olmaması sorulan Bilic, "Oğuzhan ve Demba Ba'nın eksiklikleri çok önemliydi ve onların yokluğunu hissettik. Böyle bir maçı çözecek kalite ve yaratacılık onlarda var. Bazı oyuncularımız zinde değildi. Özellikle milli takımlardan dönen oyuncular. Oğuzhan ve Demba Ba bizim için çok önemli iki oyuncu tabii ki eksiklerini hissettik" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Slaven Bilic: Aptalca Gol Yedik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement