Slaven Bilic, Canlı Yayında Serdar Kurtuluş'a Randevu Verdi - Son Dakika
Spor

Slaven Bilic, Canlı Yayında Serdar Kurtuluş'a Randevu Verdi

Slaven Bilic, Canlı Yayında Serdar Kurtuluş\'a Randevu Verdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, NTVSpor'da katıldığı programda "Serdar Kurtuluş eğer bu kanalı izliyorsa kendisiyle yarın görüşeceğim." dedi.

08.09.2014 21:41  Güncelleme: 21:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, NTV Spor'da katıldığı programda soruları yanıtladı. Hırvat teknik adam, Serdar Kurtuluş'la ilgili açıklamalarda bulunurken canlı yayında randevu verdi, "Burayı izliyorsa kendisiyle yarın görüşeceğim." dedi. Bilic, şu ifadeleri kullandı:

"GALATASARAY MAÇINDAN SONRA KENDİNİ SORUMLU TUTTU"

"Serdar geçen sezon ilk seçimimizdi. Sezona da iyi başlamıştı. Çok iyi bir oyuncu. Duygusal ve dürüst bir insan. Öz eleştirisini yapan, sürekli düşünen bir insan. Geçen sezon Bursa maçını hatırlıyorum. Harika oynamıştı. Sonra Galatasaray maçı geldi. Bruma ile bir pozisyonu vardı. Faul de verilebilirdi. Bence o pozisyonda ev sahibi lehine verilir. Ancak devam edildi ve gol oldu. Sonrasında o günden başlayan bir süreç kötü gidince kendini sorumlu tuttu."

"SERDAR HARİKA BİR İNSAN, İYİ ÇALIŞIYOR"

"Serdar harika bir insan. Bizim oyuncumuz. Tabii ki onunla konuşacağız. İyi çalışıyor. Konuşup her şeyi çözeceğiz. Feyenoord maçında iyi oynamıştı. İkinci maçta sakattı. Arsenal maçında bu sakatlıktan dolayı farklı planlar denedik. Serdar'ın kaç maç oynayacağını söyleyemem. Belki 2 oynar. Belki 30 oynar. Bu hiçbir oyuncu için kesin değil. Biz her şeyi gözlemliyoruz."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Slaven Bilic, Canlı Yayında Serdar Kurtuluş'a Randevu Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement