Sneijder: Asla Fener'e Gitmem - Son Dakika
Spor

Sneijder: Asla Fener'e Gitmem

Sneijder: Asla Fener\'e Gitmem

Galatasaraylı yıldız, F.Bahçe'den astronomik bir teklif gelmesi halinde ne yapacağı sorusuna "Kesinlikle Fenerbahçe'ye gitmem. Bu kulübün tarihine geçmek istiyorum" şeklinde cevap verdi.

30.05.2015 09:01  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Süper Lig'de kazandığı 20.şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Wesley Sneijder, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Hollandalı yıldız, bir gazetecinin, Fenerbahçe'den astronomik bir teklif gelmesi halinde ne yapacağı sorusuna, "İlk geldiğimde, 'Bu kulübün tarihine geçmek istiyorum' demiştim. Sezon sonunda böyle bir hikaye ve senaryoyu düşünürsek, kesinlikle Fenerbahçe'ye gitmem. Aradaki rekabeti ve durumu biliyorum. Asla böyle bir şey düşünmem bile" yanıtını verdi.

"EN GÜZEL GOLÜMÜ VOLKAN'A ATTIM"

Bu sezon attığı en güzel golün çok anlamlı olduğunu ifade eden Sneijder, "Bu sezon en güzel golüm Fenerbahçe'ye attığım ilk gol sanırım. İkincisi de Fenerbahçe'ye attığım ikinci gol herhalde" dedi.

"ASLA FENER'E GİTMEM"

Bir gazetecinin, "Fenerbahçe'den astronomik bir teklif gelmesi halinde ne yapacağı" sorusuna, cevap veren Hollandalı yıldız, "İlk geldiğimde, 'Bu kulübün tarihine geçmek istiyorum' demiştim. Sezon sonunda böyle bir hikaye ve senaryoyu düşünürsek, kesinlikle Fenerbahçe'ye gitmem. Aradaki rekabeti ve durumu biliyorum. Asla böyle bir şey düşünmem bile" yanıtını verdi.

"EN ÖNEMLİ ŞAMPİYONLUĞUM"

Kariyerinin en önemli şampiyonluklarından birini yaşadığının altını çizen Sneijder, "Kendi performansıma baktığımda hemen hemen bütün maçlarda oynadım. Çok önemli işler yapıp, başardığımı düşünüyorum. Diğer taraftan takım olarak çok iyi işler becerdik. Bu sezonki şampiyonluğun önemi bambaşka idi. Bu sezon 4. yıldız için mücadele edildiği için kariyerimin en önemli şampiyonluklarından birini kazandım." dedi.

"CAMİADA GÖREV ALMAK İSTİYORUM"

Sneijder, kariyerine Galatasaray'da devam edebileceğini dile getirirken, "Hocalık olur, başka bir şey olur, kesinlikle Galatasaray camiasında görev almak istiyorum. Benim gelecekteki hedeflerimden en büyüğü teknik direktör olmak. Hocalık yaparak görevime devam etmek istiyorum" deyince, tercümanı Mert Çetin de gülerek şu eklemeyi yaptı: "Ben de orada tercüman olarak değil, yardımcısı olarak devam edeceğim, buna siz de şahitsiniz."

"ÇOCUĞUM BURADA BÜYÜYECEKTİR"

İlgiden sıkılmadığını da kaydeden Wesley, "Hollanda'da, İtalya'da gördüğüm ilgiden biraz daha değişik geliyor elbette. Çünkü burada taraftar sizinle resim çekilirken daha fazla dokunma, sarılma, bire bir temas istiyor, ama bu kesinlikle beni sıkmıyor ya da üzmüyor. Tam tersine çok mutlu ediyor. Buradaki o atmosferi görüyorsunuz, en son maçta statta taraftarımızın yaptığı atmosfer, onu hangi ülkede, hangi takımda yaşayabilirsiniz? O yüzden beni sıkmıyor. Artık alıştım buna. Burada olduğum sürece çocuğum da burada büyüyecektir" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sneijder: Asla Fener'e Gitmem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • sezgin: Feneri pis ağzınla kirletme lan insan türünden olmayan yaratık 8 20 Yanıtla
  • caner tan: çok ta lazımsın fb ye 13 13 Yanıtla
  • atakan: Tipe bak biri şuna kemik atsın sussun 9 16 Yanıtla
  • ANTİCİNCONLU: Gidersin oğlum gidersin, çil çil euroları görünce gidersin. 10 14 Yanıtla
  • eşref: fenere kapak olsun buda 12 8 Yanıtla
  • mülayim ters: Volkan dan açıklama: bu sene çok jenerik goller yedim ama Sneijder den yediklerimin tadı hala damağımda hihohiha 14 6 Yanıtla
  • fb: Seni fenere alanin da seninde ..... 5 14 Yanıtla
  • sivridil: Arslanin krali 3 16 Yanıtla
  • erdem: Zaten fenerin işi gücü kalmadı seni alacak kuduz fenerin işi hayvanlarla işi olmaz 6 12 Yanıtla
  • fb: Hoşttt birimi havladı 8 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement