Sneijder'in Eşi Yolante Cabau, Başından Aşağı Buzlu Su Döktürdü - Son Dakika
Spor

Sneijder'in Eşi Yolante Cabau, Başından Aşağı Buzlu Su Döktürdü

Sinir sistemi hastalığı ALS'ye karşı bilinçlendirme amacıyla başlatılan baştan aşağı buzlu su dökme kampanyasına Sneijder'in eşi Yolante Cabau da katıldı.

21.08.2014 12:38

Sinir sistemi hastalığı "Amiyotropik Yanal Skleroz"a (ALS) dikkati çekmek amacıyla başlayan baştan aşağı buzlu su dökme kampanyasına Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in güzel eşi Yolante Cabaou da katıldı.

YOLANTE YENGE DE DESTEK VERDİ

Galatasaray'ın yengesi de tüm dünyayı saran kampanyaya sessiz kalmadı. Ünlü sporcular gibi bir kova buzlu suyu başından aşağıya döktüren Yolante, Instagram hesabından paylaştığı video ile hayranlarıyla bu çılgın anı ölümsüzleştirdi.

BİR KOVA BUZ KAMPANYASI NE ANLAMA GELİYOR?

ABD'nin kuzeyinde "ALS için başından aşağı bir kova buzlu su dök" sloganıyla başlayan kampanya, sosyal paylaşım platformları sayesinde kısa sürede yayıldı. Kampanyaya göre, katılımcı ya ülkesinde bulunan ALS derneğine bağış yapıyor ya da başından aşağı bir kova buzlu suyu döküyor. Katılımcının çağrıda bulunduğu kişiler de 24 saat içinde başından aşağı buzlu su dökmek veya bağış yapmaktan birini tercih ediyor.

Sneijder\'in Eşi Yolante Cabau, Başından Aşağı Buzlu Su Döktürdü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sneijder'in Eşi Yolante Cabau, Başından Aşağı Buzlu Su Döktürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • smego: çok güzelsin beeeee. . . 7 2 Yanıtla
  • ...: manyaklık parayla deyilya . . . 1 3 Yanıtla

Advertisement