Sneijder, Sigthorsson ve Serdar Aziz Ankara'da Yok - Son Dakika
Güncel

Sneijder, Sigthorsson ve Serdar Aziz Ankara'da Yok

GALATASARAY'da Ankara'da oynanacak Gençlerbirliği maçı kadrosunda sakatlığı henüz geçmeyen Wesley Sneijder ve golcü Kolbeinn Sigthorsson yok. Teknik direktör Jal Olde Riekerink, bu iki oyuncuyu kadroya almamakla birlikte sakatlığı düzelen ve takımla birlikte çalışmalara katılan Serdar Aziz'e de Gençlerbirliği maçı kadrosunda yer vermedi.

14.10.2016 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GALATASARAY'da Ankara'da oynanacak Gençlerbirliği maçı kadrosunda sakatlığı henüz geçmeyen Wesley Sneijder ve golcü Kolbeinn Sigthorsson yok. Teknik direktör Jal Olde Riekerink, bu iki oyuncuyu kadroya almamakla birlikte sakatlığı düzelen ve takımla birlikte çalışmalara katılan Serdar Aziz'e de Gençlerbirliği maçı kadrosunda yer vermedi. Serdar Aziz'in başka bir sakatlık yaşamaması durumunda, bir hafta sonraki Trabzonspor maçı için 18 kişilik kadroda yer alabileceği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı ekibin teknik patronu Riekerink, bu oyuncular dışında Martin Linnes ve Salih Dursun'u da Ankara'ya götürmedi. Sakatlığı düzelen de Jong'un ise ilk 11'de olmasa da maçın gidişatına göre sahaya sürülmesi bekleniyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sneijder, Sigthorsson ve Serdar Aziz Ankara'da Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement