Söğütlü'de "Öğretmenler Buluşuyor" Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Söğütlü'de "Öğretmenler Buluşuyor" Etkinliği

SAKARYA (AA) - Söğütlü İlçe Mili Eğitim Müdürlüğünce, "Emekli öğretmenlerle göreve yeni başlayan öğretmenlerin buluşması" etkinliği düzenlendi.

27.01.2016 10:56

SAKARYA (AA) - Söğütlü İlçe Mili Eğitim Müdürlüğünce, "Emekli öğretmenlerle göreve yeni başlayan öğretmenlerin buluşması" etkinliği düzenlendi.

Söğütlü Çok Programlı Anadolu Lisesi Salonu'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, öğretmenlerin topluma en iyi örnek olacak kişiler olduğunu söyledi.

Genç, kendisinin de öğretmenlik yaptığı dönemlerde doğuda zor şartlar altında görev yaptığını belirterek, "Bizlere emanet edilen küçük çocuklarımıza, büyüklerimizden edindiğimiz bilgilerle küçük hayatlarına büyük bilgileri yüklemeye çalıştık. Bugün ise aynı çalışmaları sizler yapıyorsunuz. Aramızdaki tek fark teknoloji ve devletimizin sizlere verdikleri maddi ve manevi destekleri çok iyi kullanmalı ve iyi değerlendirmelisiniz. Söğütlü Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da okullarımıza, öğretmen arkadaşlarımıza, öğrencilerimize özel desteğimiz devam edecektir" diye konuştu.

Söğütlü Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bölükbaşı da öğretmenlerin bilgi ve tecrübelerini birbirlerine aktarmaları için böyle bir etkinlik düzenlediklerini dile getirdi.

Bu tür etkinlikleri ilerleyen yıllarda da devam ettireceklerini kaydeden Bölükbaşı, "Etkinliklerimize, İlçemizden yetişen bürokrat, iş adamı ve diğer üniversite alanlarında başarılı hocalarımızı davet edeceğiz. Bizlere her zaman okullarımızda ve diğer eğitim alanlarımızda yanımızda olan, destek veren ilçe kaymakamımıza, belediye başkanımıza, öğretmen arkadaşlarımız ve öğrenci velileri adına teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Etkinliğe, öğretmenler ve bazı okul idarecileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Söğütlü'de 'Öğretmenler Buluşuyor' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement