Söğütlü'nün İkinci Tanıtım Kitabı Hazırlanacak - Son Dakika
Yerel

Söğütlü'nün İkinci Tanıtım Kitabı Hazırlanacak

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, ilçe tarihinin çok eskilere dayandığını belirterek, "İkinci tanıtım kitabımızın çıkması için çalışmalara devam ediyoruz" dedi.

17.12.2015 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, ilçe tarihinin çok eskilere dayandığını belirterek, "İkinci tanıtım kitabımızın çıkması için çalışmalara devam ediyoruz" dedi.

Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Söğütlü'nün tarihi ve kültürünün yer aldığı kitabı yaptıkları ziyaretlerde mutlaka anlattıklarını söyledi.

Gelecek nesile bırakacakları en büyük mirasın, kitaplar ve bilgi dosyaları olduğunu vurgulayan Genç, "Tanıtım kitabını AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Ayhan Sefer Üstün'e de hediye ettik. Kendisi de 'güzel bir tanıtım kitabı hazırlamışsınız, emeği geçenlere teşekkür ediyorum' dedi" ifadesini kullandı.

Genç, ilçe tarihinin çok eskilere dayandığına işaret ederek, "Önümüzdeki günlerde ilçemizin her köşesinden, havadan görüntü alarak, turizm, tarımsal alan ve festivallerin yer aldığı ikinci tanıtım kitabımızın çıkması için çalışmalara devam ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Söğütlü'nün İkinci Tanıtım Kitabı Hazırlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement