Söğütlü'ye, Myo Açılacak - Son Dakika
Güncel

Söğütlü'ye, Myo Açılacak

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, ilçeye Meslek Yüksekokulu (MYO) açılması için proje çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

25.04.2016 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, ilçeye Meslek Yüksekokulu (MYO) açılması için proje çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçelerinde MYO'ların ilçenin ekonomisi ve kültürüne katkı sağladığını ifade etti.

İlçeye MYO yapılması için daha önceki yönetim tarafından 5 dönüme yakın arsa alındığını anımsatan Genç, şunları kaydetti:

"Belediye olarak, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörümüz ve diğer yetkili birimlerimizle yaptığımız görüşmelerde bizden istenen, okulun bir an önce yapılması ve teslim edilmesidir. Fen İşleri, İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz ve ekipteki arkadaşlarımız, SAÜ ekibiyle proje çalışmalarını hızla sürdürüyor. En geç bir ay içerisinde bitirilmiş olacaktır."

Genç, okulun temelini işadamları, müteahhit ve çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin destekleriyle en yakın zamanda atacaklarına inandıklarını belirterek, katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Söğütlü'ye, Myo Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement