Sokak Basketbolu Şampiyonlarına Hediye Bisiklet - Son Dakika
Güncel

Sokak Basketbolu Şampiyonlarına Hediye Bisiklet

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 11. Sokak Basketbol Turnuvası'nda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

06.11.2015 17:23

Şahin, Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'ndeki törende, bir ülkenin gelişmişliğinin en önemli göstergesinin yetişmiş insan gücü olduğunu söyledi.

Müzik, spor ve takım oyunlarında gençlerin başarılı olmasını istediğini vurgulayan Şahin, spor noktasında belediye olarak daha çok çalışma yapacaklarını kaydetti.

Gençlerin ruhen ve bedenen gelişmesini istediklerini belirten Şahin, " Mustafa Kemal Atatürk, 'Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' diyor. Dolayısıyla bizim amacımız ve muradımız sizi her yönden geliştirmek" dedi.

Takım oyununun önemli olduğunu örnekler vererek anlatan Şahin, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bizim şehrimiz çok genç bir nüfusa sahip, bu büyük bir zenginlik. Bunu fırsata dönüştürebilir ve her alanda sizin gelişmenizi sağlayabiliriz. Basketbol da burada en önemli spor alanlarımızdan biri. Çünkü yeni arkadaşlıklar kuruyorsunuz, birlikte, beraberce hareket etme gücü ve kabiliyetine ulaşıyorsunuz ve bunun ne anlama geldiğini de görüyorsunuz. Bu hayattaki başarımız için de çok önemli."

Konuşmaların ardından Şahin, 203 takım ve 800'ün üzerinde sporcunun katıldığı turnuvada dereceye giren takımlara madalyalarını verirken, ödül olarak hazırlanan bisikletlerini de takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sokak Basketbolu Şampiyonlarına Hediye Bisiklet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement