Sokak Hayvanları İçin Doğal Yaşam Alanı Oluşturulacak - Son Dakika
Güncel

Sokak Hayvanları İçin Doğal Yaşam Alanı Oluşturulacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevinde incelemelerde bulundu.

02.02.2016 16:48

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevinde incelemelerde bulundu.

Afyonkarahisar Hayvanları Koruma Derneği (AFHAYDER) üyeleri ile birlikte Geçici Hayvan Bakımevinde temaslarda bulunan Çoban'a Dernek Başkanı Yrd. Doç. Dr. Berfu İlter'in yanı sıra kadın girişimciler Arzu Dalay Duman ve iş kadını Türkan Karakol eşlik etti.

Bakımevinde bulunan köpek ve kedileri ziyaret eden heyet önümüzdeki süreç içerisinde sokak hayvanları için planlanan doğal yaşam alanı projesi üzerinde de görüş alışverişinde bulundu.

Mevcut geçici bakımevinin hemen yanında bulunan ve yaklaşık 60 bin metrekare alan içerisinde doğal yaşam alanı oluşturmayı planladıklarını kaydeden Çoban, bu sayede sahipsiz, güçten düşmüş, yaşlı ve kendi başına yaşamını sürdüremeyen hayvanlar için rahatça hareket edebilecekleri özgür bir ortam oluşturacaklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sokak Hayvanları İçin Doğal Yaşam Alanı Oluşturulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement