Sokak Ortasında Cinayet! Döve Döve Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Sokak Ortasında Cinayet! Döve Döve Öldürdü

Bolu'da önceden aralarında husumet bulunan 38 yaşındaki Avni Aslan ve 33 yaşındaki Sinan M., arasındaki yumruklu kavga ölümle neticelendi.

03.02.2016 14:33  Güncelleme: 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da aralarında daha önceden husumet bulunan şahsı döverek öldüren zanlı, ifadesinin ardından adliyeye çıkartıldı.

KÜFÜRLEŞME KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre olay, bir hafta önce Karamanlı Mahallesi Mutlu Sokak'ta meydana geldi. Önceden aralarında husumet bulunan 38 yaşındaki Avni Aslan ve 33 yaşındaki Sinan M., karşı karşıya geldiler. Kolonya bağımlısı iki genç birbirlerine küfür ettikten sonra kavga etmeye başladılar. Sinan M., Avni Aslan'ı yumruklarıyla döverken, Aslan yere yığıldı. Olay yerine gelen 112 acil ekipleri tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan şahıs bir hafta süren yaşam mücadelesini kaybetti.

GAZETECİLERİ TEHDİT ETTİ

Olaydan sonra gözaltına alınan Sinan M., savcılıkta verdiği ifade sonrasında serbest bırakılmıştı. Avni Aslan'ın hayatını kaybetmesi sonrasında Sinan M. tekrar gözaltına alındı. Bolu Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan şahıs adliyeye sevk edildi. Kendisini görüntüleyen gazetecilere küfürler yağdıran şahıs, "Sizinle görüşeceğiz" diyerek tehditler yağdırdı.

Sokak Ortasında Cinayet! Döve Döve Öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sokak Ortasında Cinayet! Döve Döve Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • memo: yine mi bolu 4 1 Yanıtla
  • off: yinemi bolu... 1 2 Yanıtla
  • Rb: Ne yanii herşey ölene kadar mı. Olmediyse tutuksuz yargila. Öldüyse tutukla. Sizin adaletinizin 2 1 Yanıtla
  • RTE: gencmi 0 2 Yanıtla
  • türkowski: ATALARIMIZ,,İnsanlar konuşa konuşa,hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşırlarlar,,demişlerBizde maalesef hiç biri işlemiyor.Ufak1tartışmada(bazen yan bakmak,laf atmak yeterli)hiç düşünmeden,dinlemeden,sormadan,konuşmadan,eller,ayaklar,sopalar,taşlar,bıçaklar,pompalı tufekler konuşuyor.İş işten geçtikten sonra kara kara düşünmeye,ağlamaya,yalvarmaya başlar,,Allah,ım ben ne yaptim,affet beni,,deyip,bazen kendini de vurur.Acaba dizilerden,filimlerden,muzik sözlerinden etkilenip,birilerini örnek mi alırl 1 0 Yanıtla
  • NASREDDİN HOCA: Arkasında duran var 0 0 Yanıtla
  • ferid.: Yeyin birbirinizi nüfus belki böylece biraz azalır. . 0 0 Yanıtla

Advertisement