Soma'da Proje Ekibi Eğitimden Geçti - Son Dakika
Yerel

Soma'da Proje Ekibi Eğitimden Geçti

Soma\'da Proje Ekibi Eğitimden Geçti

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı’nın göreve gelir gelmez oluşturduğu proje ekibi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

15.04.2014 23:42

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı'nın göreve gelir gelmez oluşturduğu proje ekibi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Her kurumdan en az bir temsilcinin yer aldığı proje 34 kişilik Soma proje ekibi 3 günlük eğitimden geçirildi.

Avrupa Birliği (AB) Proje Eğitmenleri Koray Cengiz, Derya Deniz Güven ve AB Proje İlçe Koordinatörleri Sedat Bağırgan, Hüdaverdi Aksu ile Dilara Fidan proje yazma becerileri konusunda Soma Proje ekibini eğitimden geçirdi.

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, "AB projeleri konusunda bu yıl değişikliğe gidildi. Önceki yıllarda projeler ayrı başlıklar altında toplanırken 2014-2020 yılları arasında yapılacak olan projeler Erasmus Plus projeleri adı altında birleştirildi. Soma Proje ekibine de yapılan bu değişikliklerin yanında proje yazma konusunda eğitim verildi. Ayrıca Zafer Kalkınma Ajansı'na bağlı olarak hazırlanan projeler ile Bakanlıkların açtığı proje başlıkları ile nerelere başvurulacağı bu toplantılarla belirleniyor." dedi.

Soma Kaymakamlığı tarafından oluşturulan ekipte, kurumlardan en az birer temsilcinin yer aldığı 34 kişilik proje ekibinin 5 gruba ayrılarak her grubun en az birer proje hazırlayacağı kaydedildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma'da Proje Ekibi Eğitimden Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement