Sorunlar Yerinde Tespit Edildi - Son Dakika
Yerel

Sorunlar Yerinde Tespit Edildi

Sorunlar Yerinde Tespit Edildi

Batman Valisi Azmi Çelik, merkeze bağlı Akça ve Güvercin köylerindeki okullarda incelemelerde bulundu.

10.12.2014 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyaret boyunca Vali Çelik'e, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Bulut, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kiyas, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik ve İl Merkez Jandarma Komutanı Kıdemli Binbaşı Kamil Öğül eşlik etti.

İlk olarak Akça köyünü ziyaret eden Çelik'i Akça Köyü Muhtarı İsmet Doğu ve köylü vatandaşlar köyün girişinde karşıladı.

Vali Çelik, yapımı tamamlanan köy camisi ve ilkokulunda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Vali Çelik, öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet ettikten sonra davet üzerine köy muhtarının evinde köyün ileri gelenleriyle, köyün sorunlarına ilişkin konularda bir süre görüştü.

Daha sonra Güvercin köyünü ziyaret eden Çelik, burada da Köy Muhtarı Şerif Doğu, İl Genel Meclis Eski Üyesi Medeni Alioğlu ve köy sakinleri tarafından karşılandı.

Güvercin İlkokulunda incelemelerde bulunan Çelik, daha sonra İl Genel Meclis Eski Üyesi Medeni Alioğlu'nun evinde köyün ileri gelenleriyle köyün sorunlarıyla ilgili bir süre görüştü.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Sorunlar Yerinde Tespit Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement