Sosyal Tesis Hocalarına Bilgisayar Kursu - Son Dakika
Yerel

Sosyal Tesis Hocalarına Bilgisayar Kursu

Sosyal Tesis Hocalarına Bilgisayar Kursu

Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Sosyal Tesislerde eğitmenlik yapan kurs hocalarına bilgisayar eğitimi verildi.

18.03.2015 15:04

Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı Sosyal Tesislerde eğitmenlik yapan kurs hocalarına bilgisayar eğitimi verildi. 10 günlük eğitim sonunda kursiyerlere, "Bilgisayar Eğitimi Katılım Belgesi" verildi.

Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali Sosyal Tesislerinde düzenlenen bilgisayar eğitimi kursuna, Şehitkamil Belediyesine bağlı birçok sosyal tesiste görev yapan kurs hocaları katıldı. Kursiyerlere, world, excel ve çeşitli programları öğretildi. 10 gün süren kurs sonunda kursiyerlere, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci tarafından "Bilgisayar Eğitimi Katılım Belgesi" verildi. Bilgisayar eğitimi alan kursiyerler, "15 günlük sömestr tatilimizde Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu bizlere güzel bir imkan sağladı. Bilgisayar konusunda deneyim ve tecrübelerimizi ilerletmek adına güzel bir eğitim aldık. Bilgisayar kullanımı biraz biliyorduk ama bu 10 günlük eğitim süresinde world, excel ve diğer programlar hakkında detaylı bilgiler aldık. Bu programları nasıl kullanacağımızı ve nerelere gireceğimiz hakkında bilgi sahibi olduk. Bugünde son günümüzdü ve Katılım Belgelerimizi aldık. Bize bu olanakları sağlayan başta Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu'na, Belediye Başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize ve bizlere eğitim veren hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz" dediler.

Hanımlar Lokali Sosyal Tesisi Bilgisayar Hocası Arzu Deniz, "Şehitkamil Belediyemize bağlı sosyal tesislerimizde eğitmenlik yapan hocalarımıza 10 günlük hızlandırılmış bir bilgisayar eğitimi verdik. Kurs içerisinde world, excel ve çeşitli programları öğrettik. Eğitimin çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Hem kendileriyle kaynaşma fırsatımız oldu hem de onların bildikleri ve bilmedikleri hakkında pratik bilgiler vermiş olduk. 10 günlük kurs sonunda kursiyerlerimize 'Bilgisayar Eğitimi Katılım Belgesi' verdik" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sosyal Tesis Hocalarına Bilgisayar Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement