Sow, Tribünler Boş Olduğu İçin Şaşkına Döndü - Son Dakika
Spor

Sow, Tribünler Boş Olduğu İçin Şaşkına Döndü

Fenerbahçe'nin 16 milyon Euro'ya Al-Ahli'ye sattığı Moussa Sow, "Arap Körfez Kupası'nda oynadığımız maçta statta sadece 2-3 bin seyirci vardı. Şok oldum." dedi.

12.09.2015 17:20  Güncelleme: 17:24

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra rekor bir transfere imza atan Moussa Sow, Arap basınına açıklamalarda bulundu. 16 milyon Euro karşılığında Al Ahli'nin yolunu tutan Senegalli futbolcu, yeni kulübündeki ilk izlenimlerini paylaştı ve geleceğe dair açıklamalarda bulundu.

"BURADA ŞAMPİYONLUKLAR YAŞAMAK İSTİYORUM"

Golcü oyuncu, "Yeni kulübümden çok ama çok etkilendim. Kulüp çok kaliteli, yönetim kaliteli ve teknik adamımız da öyle. Takımda bir çok büyük oyuncu var ve ben çok mutluyum. Buraya gelmeden önce de Al Ahli'de böyle önemli isimler olduğunu biliyordum. Şimdi burada iyi işlere imza atmak, şampiyonluklar yaşamak istiyorum" dedi.

"SEYİRCİ BENİ ŞOK ETTİ"

Sow şöyle devam etti: "Arap Körfez Kupası'nda oynadığımda tribünler beni şok etti. Çünkü statta yalnızca 2 bin ya da 3 bin seyirci vardı. Fenerbahçe'de hep 40 bin-50 bin kişiye oynamaya alışmıştım. Böyle olunca maçlar daha keyifli oluyor. Şu an buradaki en büyük sıkıntım sıcaklık. Gerçekten çok sıcak. Buna alışmaya çalışıyorum."

Sow, Tribünler Boş Olduğu İçin Şaşkına Döndü

Son Dakika Spor Sow, Tribünler Boş Olduğu İçin Şaşkına Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Napacan Seyirciyi: Paranı al keyfine bak.Türkiyede hata yapınca 40 bin küfür yiyordun.Şimdi 3 bin.İdare edecen artık. 66 8 Yanıtla
    06: :))) 23 2
  • söw: çünkü orda türkiyedeki kadar işsiz adam yokki her maça gelsinler 39 6 Yanıtla
    Mutafili: maçlar bedava değil. tersini söylemen gerekir bence. 8 3
  • Fırat: Yınede kalbimiz seninle 31 0 Yanıtla
  • Gs : Senin maçlarına seni görmek için geliyorduk ve ben gs liyim 26 3 Yanıtla
  • SERDAR-I HAKAN ABDÜLHAMİT HAN: Eee millet bizim gibi boş işlerle uğraşmıyor. Mesaisini daha yararlı şeylere harcıyor 20 2 Yanıtla
  • tt: Ulan sıcakmış orası kardeşim norvectemı doğup büyüdün 11 5 Yanıtla
    alisan kal: oha ne norveci be mal msın embesil 2 4 tt: AA sazana bak 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement