Soylu'ya Destek - Son Dakika
Politika

Soylu'ya Destek

Demokrat Parti (Dp) İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Büyük Kongre'de İzmirli 69 Delegenin Oy Kullanacağını Belirterek, Desteklerinin Dp Genel Başkanı Süleyman Soylu'dan Yana Olduğunu Söyledi. Ulupınar, "Seçim Döneminde Her İlçe Başkanım Kendi Kredi Kartından En Az 10 - 15 Bin Tl Harcadı. Biz Bu Parti İçin Koşarken Ortada Görünmeyenler Ne Oldu da Bugün Meydana Çıktı" Dedi.

15.05.2009 02:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DEMOKRAT Parti (DP) İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Büyük Kongre’de İzmirli 69 delegenin oy kullanacağını belirterek, desteklerinin DP Genel Başkanı Süleyman Soylu’dan yana olduğunu söyledi. Ulupınar, “Seçim döneminde her ilçe başkanım kendi kredi kartından en az 10- 15 bin TL harcadı. Biz bu parti için koşarken ortada görünmeyenler ne oldu da bugün meydana çıktı” dedi.

Büyük kongre yarın

DP’liler yarın yapılacak Büyük Kongre’de kıratın süvarisini seçecek. Genel başkanlık yarışı Hüsamettin Cindoruk, Mehmet Ali Bayar ve Süleyman Soylu arasında geçecek. Büyük Kongre’de İzmir’den 69 delege oy kullanacak. DP İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Ankara’da yaptığı görüşmelerden sonra desteklerinin Soylu’dan yana olacağını belirterek, “İzmir delegesi akıllıdır, analizi iyi yapar. Soylu bu kez kendi aday çıkmıyor, il başkanları tarafından aday olması öneriliyor. Seçim döneminde her ilçe başkanım kendi kredi kartından en az 10-15 bin TL harcadı. Biz bu parti için koşarken ortada görünmeyenler ne oldu da bugün meydana çıktı” dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Soylu'ya Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement